Radar kapatma!
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 255
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Radar kapatma!
Server ayarları kısmına baktınız mı orada radarı kapatma vardı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Radar kapatma!
Onu bulamadımda bana eklenti yapabilirmisiniz?TeamTR yazdı:Server ayarları kısmına baktınız mı orada radarı kapatma vardı
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CoveteuS
Radar kapatma!
Denermisin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Radar kapatma!
Bu mesela benm server csdm olugu için adamlar benim servere ısınmak için giriyor ondan sonra mac serverine girdikleri zamanda radar kapalı oluyor bana sadece oyunda kapalı olucak başka servere girince acık olucak oyle bişey lazım bu komple kapatiyor.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Radar kapatma!
Oylesi de var ama o sadece radarı kapatmıyor radar hp armor 3u aynı kodda 3unu birden kapatıyor kurunca ve baska sv girince normal gozukuyor
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CoveteuS
Radar kapatma!
Buyur Dene
@taykor19
@taykor19
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Radar kapatma!
Oyuncu oyundan ayrilirken drawradar yazdirirsintaykor19 yazdı:Bu mesela benm server csdm olugu için adamlar benim servere ısınmak için giriyor ondan sonra mac serverine girdikleri zamanda radar kapalı oluyor bana sadece oyunda kapalı olucak başka servere girince acık olucak oyle bişey lazım bu komple kapatiyor.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Radar kapatma!
İşlemez benceFatih ~ EjderYa yazdı:Oyuncu oyundan ayrilirken drawradar yazdirirsintaykor19 yazdı:Bu mesela benm server csdm olugu için adamlar benim servere ısınmak için giriyor ondan sonra mac serverine girdikleri zamanda radar kapalı oluyor bana sadece oyunda kapalı olucak başka servere girince acık olucak oyle bişey lazım bu komple kapatiyor.
Linklerini gizle |