[ VHE ] -plugininclude ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
[ VHE ] -plugininclude ?
Selamun Aleyküm.
Valve Hammer Editorde .wad dosyalarımızı -wadinclude ....wad ile haritaya gömme işlemi uygulatabiliyoruz. Acaba bu tarzda haritaya .sma veya .amxx gömme yapabilirmiyiz. Bir bilginiz var mı ?
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
Valve Hammer Editorde .wad dosyalarımızı -wadinclude ....wad ile haritaya gömme işlemi uygulatabiliyoruz. Acaba bu tarzda haritaya .sma veya .amxx gömme yapabilirmiyiz. Bir bilginiz var mı ?
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
[ VHE ] -plugininclude ?
a.s
wadinclude haricinde başka bir gömme kodu daha vardı hatırlayamadım
ama pluginle gömülebileceğini sanmıyorum
wadinclude haricinde başka bir gömme kodu daha vardı hatırlayamadım
ama pluginle gömülebileceğini sanmıyorum
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
[ VHE ] -plugininclude ?
Olur mu öyle şey nasıl gömülmez kardeş. Zaten Valve hammer ediyor dediğin program senin yaptığın çizimleri otomatik olarak plugine çeviyor. misal olarak trigger_hurt. o alan girince 0.5 saniyede bir can düşürüyor. Zaten programın kendisi eklenti yazıyor .bsp ' ye ekliyor. Eğer Valve hammer editorun dosyalarını karıştırırsam bir şekilde .bsp ' ye eklenti include etmeyi bulurum. ama bunu düşünmüşlerdir diye düşünüyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
[ VHE ] -plugininclude ?
Sen şu diğer includeyi hatırlaya biliyor musun onu söyle :=)
Linklerini gizle |
-
[ VHE ] -plugininclude ?
Yani olay şuna mı dönüyor ? Maplere açık konulabilir. Belkide koyulmuştur...
Linklerini gizle |
[ VHE ] -plugininclude ?
Haritaya belli komutlaru verdirirsin ama bi eklenti gommek gibi olanağın yok. Yapacakların objeye dayalı ve sınırlı olacaktır
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
[ VHE ] -plugininclude ?
env_rain haritada yağmur yağdırmamızı sağlıyor. .FGD dosyasında env_rainin bir kaç özelliği bulunuyor. Ancak bu komutun ana kaynak dosyasını bulursak. Bir eklenti göreceğiz. o eklentinin aynısından yazıp başka bir ad verdikten sonra haritaya tools olarak ekleyebiliriz. haritanın neresine koyarsan koy. o eklenti çalışır. env_rain gibi. haritada nereye koyarsan koy hiç bir şey fark etmiyor. olması yeterTaha Demirbaş yazdı: Sal Şub 27, 2018 3:26 pm Haritaya belli komutlaru verdirirsin ama bi eklenti gommek gibi olanağın yok. Yapacakların objeye dayalı ve sınırlı olacaktır
Linklerini gizle |
[ VHE ] -plugininclude ?
Açıklama yaptığın şey söylediğime denk geliyor. Yağmur nedir ?Fatih ~ EjderYa yazdı: Sal Şub 27, 2018 6:15 pmenv_rain haritada yağmur yağdırmamızı sağlıyor. .FGD dosyasında env_rainin bir kaç özelliği bulunuyor. Ancak bu komutun ana kaynak dosyasını bulursak. Bir eklenti göreceğiz. o eklentinin aynısından yazıp başka bir ad verdikten sonra haritaya tools olarak ekleyebiliriz. haritanın neresine koyarsan koy. o eklenti çalışır. env_rain gibi. haritada nereye koyarsan koy hiç bir şey fark etmiyor. olması yeterTaha Demirbaş yazdı: Sal Şub 27, 2018 3:26 pm Haritaya belli komutlaru verdirirsin ama bi eklenti gommek gibi olanağın yok. Yapacakların objeye dayalı ve sınırlı olacaktır
Yağmur = nesne , cisim
Linklerini gizle |