Plugın
Moderatör: Moderatörler
-
|.Gene[R]aL.|
Konu Sahibi - Mesajlar: 994
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Plugın
bu plugını denedım ''L'' yetkılı yanı Rcon yetkısı olanların kırmızı yazı seklınde gorunmesını ıstıyorum serverde ama olmuyor error verıyor lutfen yardımcı olursanız cok sevınırım..
bu zaten yuklu bir plugun dıyerıne gerek kalmadan bunuda ayarlıyabılırsen daha ıyı olabılır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son |.Gene[R]aL.| tarafından Prş Tem 28, 2016 11:49 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
mecomecomec
Plugınden Anlayan Arkdaslar Yardım Lütfen
Simdi General bu plugini düzelttim ben ama Slotlar Adminlerin Tagı siliniyor ve yeşil yazmıyorlar ama l yetkisi olanlar kırmızı yazıor eger bole olmasını istiyosan al dostum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
|.Gene[R]aL.|
- İletişim:
teşekkür ederım ilgi alakan ve ugrastıgın ıcın ama kardesım plugını yuklerken su sorunu verıyor..
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/adminyazi.sma(396) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/adminyazi.sma(418) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/adminyazi.sma(396) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/adminyazi.sma(418) : warning 217: loose indentation
| Linklerini gizle |
-
Vitamin
-
|.Gene[R]aL.|
- İletişim:
-
|.Gene[R]aL.|
- İletişim:
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/yeniadmin.sma(396) : error 017: undefined symbol "ADMIN_LISTEN"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/yeniadmin.sma(419) : error 017: undefined symbol "ADMIN_LISTEN"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/yeniadmin.sma(421) : error 017: undefined symbol "ADMIN_LISTEN"
buseferde bu hatayı verdı kardesım
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/yeniadmin.sma(419) : error 017: undefined symbol "ADMIN_LISTEN"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/yeniadmin.sma(421) : error 017: undefined symbol "ADMIN_LISTEN"
buseferde bu hatayı verdı kardesım
| Linklerini gizle |
-
Vitamin
Şimdi arkadaşımın servere attımda hocam çalıştı ya:D
| Linklerini gizle |
-
HighVoLTage
- Server Ip/DNS: YAKINDA
- Clan İsmi: AexibLe Gaming
- İletişim:
@|.Gene[R]aL.| hocam L yetkisiyle çalışan baska kırmızı yazı yüklüyse serverda ; bu yüklediğinle çakışma yaratıyorda olabilir önceki yüklediklerini plugins.ini den sil
| Linklerini gizle |
-
|.Gene[R]aL.|
- İletişim:
sizin serveriniz neresi adres olarak bı bakabılırmıyım sızın serverde sımdı arkadasın dedıgı sadece sende kırmızı yazı olur ama slot admınlerın kı hiç olmaz dedı ee o olmayıncada sırf benımkı kırmızı olucak dıyede kabul edemem bunu sız nasıl yaptınız bı anlatırmısınız..
| Linklerini gizle |