CSGO Menu plugini kurdum fakat hata verdi ve çalışmadı. Bende geri kaldırdım fakat plugin otomatik olarak chooseteam komutuna amx_csgomenu komutu eklemiş. Bu sebepten dolayı takım değiştiremiyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.
ShooTeR yazdı: Çrş Kas 18, 2020 12:04 pm
Konsolda jointeam komutları ile takım değiştirebilirsiniz.
ulyoS yazdı: Çrş Kas 18, 2020 12:32 pm
Keyboard ayarlarını sıfırla bir sunucuya gir pro public olan tekrar sunucuna gir düzelir
Hocam onu bende biliyorumda sorun benlik değil benim serverde böyle. chooseteam komutuna amx_csgomode geçmiş plugin yüzünden. Silmeme rağmen geçmedi bunu anlamadım ben. Bide server bindleri yasak olmasaydı bind m jointeam yapardım. Çözümü yokmu? Eğer hiç çözümü yoksa mecbur serveri sıfırlayacağım.
Keyboard ayarlarını sıfırla bir sunucuya gir pro public olan tekrar sunucuna gir düzelir
Hocam onu bende biliyorumda sorun benlik değil benim serverde böyle. chooseteam komutuna amx_csgomode geçmiş plugin yüzünden. Silmeme rağmen geçmedi bunu anlamadım ben. Bide server bindleri yasak olmasaydı bind m jointeam yapardım. Çözümü yokmu? Eğer hiç çözümü yoksa mecbur serveri sıfırlayacağım.
bind m chooseteam yapın eğer bunuda denediyseniz ve hala csgomenu geliyorsa eklentiyi gönderin
bind m chooseteam yapın eğer bunuda denediyseniz ve hala csgomenu geliyorsa eklentiyi gönderin
Hocam direk konsola chooseteam yazınca oluyor sorun benlik değil zaten.
Şu plugin hocam: hazir-mod-paylasimi/hazir-mod-paketi-t21504.html içindeki csgomod.sma tarz isimde bir dosya olması lazım. Plugin serverde doğru düzgün çalışmıyor hocam. Serverde chooseteamı değiştirmiş sadece.
bilalgecer47 yazdı: Çrş Kas 18, 2020 5:56 pm
Serverle alakalı bi sıkıntı değil.Oyun ayarlarından keyboard kısmına girin.Select Team'ı m tuşuna atayın.
Hocam zaten M'de. Sadece benim serverimde oluyor bu durum zaten. chooseteam komuduna amx_csgomenu komutu yerleştirmiş plugin. Kaldırmama rağmen düzelmedi.