Plugin derleme hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 185
Plugin derleme hatası
Arkadaşlar merhaba elimde bir tane jbmenu plugini var ama ben bunu servera yüklerken derleme hatası alıyorum yardım edermisiniz sorun nedir bilmiyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: SBW Family
- İletişim:
Plugin derleme hatası
Aldığınız derleme hatalarını da paylaşırsanız bilgili arkadaşlar konuya daha hızlı cevap verebilsin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS65.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Respawn
Plugin derleme hatası
Tahminimce "zaman ve moongaming" kütüphanelerinde hata alıyorsun, ilk başta include dosyalarını panele yükle sunucuyu "kapa aç" yap ardından diğer dosyalar ile beraber jbmenüyü yükle fakat sma nın ismini değiştir.
NOT: "W*BAilesi" csdurağında yasaklı olarak gözükür onları da kendi klan tagın ile değiştir.
NOT: "W*BAilesi" csdurağında yasaklı olarak gözükür onları da kendi klan tagın ile değiştir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 185
Plugin derleme hatası
Can not read from file zaman error:100 hatası alıyorum zaman.inc dosyasına sahibim serveri aç kapat yaptım ama yinede olmadı. Zaman kütüphanesini koddan sildiğimde bu sefer moongaming kütüphanesi hata veriyor onu silince başka hatalar alıyorum bunu nasıl çözebilirim.commandertzx61 yazdı: Cum Oca 24, 2025 10:25 pm Aldığınız derleme hatalarını da paylaşırsanız bilgili arkadaşlar konuya daha hızlı cevap verebilsin.
Linklerini gizle |