Paraşüt model
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 138
- Clan İsmi: Good Old Days
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Paraşüt model
plugin icinden tanittigimiz konumdan degistirebilirsin genelde
plugin_precachede veya definelerin altlarinda new const tarzinda konum gonderilir
ornegin konum new const model konumu { "cstrike/models/"kelebek.mdl } gibidir plugin editlemek icin yeniysen notepad++ veya sublime text kullanabilirsin veya amxstudio ben genelde amxstudio kullaniyorum istedigim zaman hatalarini gorebilmek icin yekta abinin paylastigi derleyici ile bagladim. eger ögrenmek istiyorsan arada sirada bana sorabilirsiniz.
istersende half life model viewer ile modeli editlersin yeni bir model yapmak icin blender milk shape kullanabilirsin.
model yapmayi pek bilmiyorum fakat baska bir model kullanacaksan yukarda anlattigim umarim yeterince aciklayicidir
plugin_precachede veya definelerin altlarinda new const tarzinda konum gonderilir
ornegin konum new const model konumu { "cstrike/models/"kelebek.mdl } gibidir plugin editlemek icin yeniysen notepad++ veya sublime text kullanabilirsin veya amxstudio ben genelde amxstudio kullaniyorum istedigim zaman hatalarini gorebilmek icin yekta abinin paylastigi derleyici ile bagladim. eger ögrenmek istiyorsan arada sirada bana sorabilirsiniz.
istersende half life model viewer ile modeli editlersin yeni bir model yapmak icin blender milk shape kullanabilirsin.
model yapmayi pek bilmiyorum fakat baska bir model kullanacaksan yukarda anlattigim umarim yeterince aciklayicidir
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: [T]iger GMG [15
Paraşüt model
Buyur kardeşim bunlarla kafanı yorma ;
sma : model :
sma : model :
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: [T]iger GMG [15
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 138
- Clan İsmi: Good Old Days
Paraşüt model
dostum bu plugini yükledimde şimdi 2side gözüküyor paraşüt basınca hem defaultu hem bu yükledigim karışıyor öylede
Linklerini gizle |
-
Paraşüt model
eklentilerden paraşüt eklentisini pasife alınız düzelicektirtrdoodlez yazdı:dostum bu plugini yükledimde şimdi 2side gözüküyor paraşüt basınca hem defaultu hem bu yükledigim karışıyor öylede
Linklerini gizle |