Paneldeki gag eklentisi
Moderatör: Moderatörler
-
SeptMonster
Konu Sahibi - Mesajlar: 104
Paneldeki gag eklentisi
panelde bulunan gag eklentisinin renkli yazı olanı lazım bize. elinde olan paylaşabilir mi acaba.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
amad
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Paneldeki gag eklentisi
Daha önce benzer bir çok konu açıldı. Bir dahaki sefere araştırma yapıp konuyu açalım. eklenti-istekleri/temiz-bir-amx-gag-plu ... ag#p109716
| Linklerini gizle |
-
SeptMonster
Paneldeki gag eklentisi
Bunun icinde gag menu yok. Adam . ismiyle geliyor gaglayamiyoruz.amad yazdı: Prş Oca 10, 2019 4:26 pm Daha önce benzer bir çok konu açıldı. Bir dahaki sefere araştırma yapıp konuyu açalım. eklenti-istekleri/temiz-bir-amx-gag-plu ... ag#p109716
| Linklerini gizle |
-
amad
- İletişim:
Paneldeki gag eklentisi
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=101937 renklendirme de mevcut fakat türkçe değil.
| Linklerini gizle |
-
SeptMonster
Paneldeki gag eklentisi
Ilk paylastigin eklentinin icine gagmenu ekleyemezmiyiz?amad yazdı: Prş Oca 10, 2019 7:34 pm https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=101937 renklendirme de mevcut fakat türkçe değil.
| Linklerini gizle |
-
amad
- İletişim:
Paneldeki gag eklentisi
2. eklentideki gagmenuyu ilk eklentiye eklemek daha fazla uğraştırmış olur. İkincinin eksiği Türkçe'ye çevrilecek ve sql ile ilgili satırlar silinecek. Şu an için pek vaktim yok. Müsait olduğumda çözülmemişse tekrar bakacağım.
| Linklerini gizle |
-
SeptMonster
Paneldeki gag eklentisi
O zaman ben gag menu için yeni konu açayım.amad yazdı: Prş Oca 10, 2019 7:52 pm 2. eklentideki gagmenuyu ilk eklentiye eklemek daha fazla uğraştırmış olur. İkincinin eksiği Türkçe'ye çevrilecek ve sql ile ilgili satırlar silinecek. Şu an için pek vaktim yok. Müsait olduğumda çözülmemişse tekrar bakacağım.
| Linklerini gizle |