Merhaba arkadaşlar,
Server adminlerimizin şüpheli oyuncuları kontrol edebilmeleri için oyuncunun ekranının ekran görüntüsü alabilmesine olanak tanıyan birkaç eklenti buldum fakat çekilen ekran görüntüleri hedef oyuncunun bilgisayarına kaydediliyor. Adminlerimizin şüpheli kullanıcıyı kontrol edebilmeleri için ekran görüntüsü çekilen oyuncunun ekran görüntüsünü görebilmesi gerekiyor. İsteklerimi karşılayan sizin de bildiğiniz bir eklenti var mı?
Oyuncunun Ekran Görüntüsü Çekme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 74
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Şimdi kım çekerse ss o kişinin pc sine gider ve o size atarsa gorursunuz onun dışında ben ss cekersem sıze felan gelmez goremezsınız boyle bır sey yok ancak ben ss cekerım sıze face vs atarım oyle olabılır her alde demek ıstedıgınız bu
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Merhaba,TunnS[C] yazdı:Şimdi kım çekerse ss o kişinin pc sine gider ve o size atarsa gorursunuz onun dışında ben ss cekersem sıze felan gelmez goremezsınız boyle bır sey yok ancak ben ss cekerım sıze face vs atarım oyle olabılır her alde demek ıstedıgınız bu
Yanıtınız için teşekkürler. Demek istediğinizi anladım. Peki bu https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=90318 eklenti ne işe yarıyor?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Pek anlamadım bende amxx_ssban yazınca ss cekılen kısıye ban atıyor galıba , sağolsun google çeviri üst düzey hıc bısı yapamıyor .
Linklerini gizle |
-
Yanıtın ve bilgilendirmen için teşekkürler.TunnS[C] yazdı:Pek anlamadım bende amxx_ssban yazınca ss cekılen kısıye ban atıyor galıba , sağolsun google çeviri üst düzey hıc bısı yapamıyor .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
@soruadami
SS ban eklentisi banlanan kişide kimin banladığı, tarih saat görüntüsünü çekerek oyuncunun oyun dosyalarının bulunduğu dizine yani cstrikeye gönderir. Genellikle pro serverlerde kullanılır.
SS ban eklentisi banlanan kişide kimin banladığı, tarih saat görüntüsünü çekerek oyuncunun oyun dosyalarının bulunduğu dizine yani cstrikeye gönderir. Genellikle pro serverlerde kullanılır.
Linklerini gizle |
-
Merhaba,caddegarge yazdı:@soruadami
Yanıtın ve bilgilendirmen için teşekkürler.
Linklerini gizle |