Oyuncu ölünce uygulanacak komut
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 45
merhabalar, oyuncu öldüğünde /speed komutunu uygulamasını istiyorum fakat nasıl yapılacak anlayamadım, kendim yapmayı denedim e tabi ufak tecrübeylede yapamadım. oyuncu öldüğünde /speed komutunu uygulaması için bir plugin kodu söylerseniz sevinirim / Not: Oyuncu tekrar canlandığında, tekrar /speed komutu uygulancak
Link: | |
Linklerini gizle |
-
talhaozturk55 yazdı: Prş Oca 07, 2021 8:03 pm merhabalar, oyuncu öldüğünde /speed komutunu uygulamasını istiyorum fakat nasıl yapılacak anlayamadım, kendim yapmayı denedim e tabi ufak tecrübeylede yapamadım. oyuncu öldüğünde /speed komutunu uygulaması için bir plugin kodu söylerseniz sevinirim / Not: Oyuncu tekrar canlandığında, tekrar /speed komutu uygulancak
Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init() {
register_plugin("Yazdir", "0.1","bilalgecer47")
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed,"@oldun",.post=true);
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn,"@oyuncudogdu",1);
}
@oyuncudogdu(id){
client_cmd(id,"say /speed");
}
@oldun(id){
client_cmd(id,"say /speed");
}
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 45
Çok teşekkürlerbilalgecer47 yazdı: Prş Oca 07, 2021 8:46 pmtalhaozturk55 yazdı: Prş Oca 07, 2021 8:03 pm merhabalar, oyuncu öldüğünde /speed komutunu uygulamasını istiyorum fakat nasıl yapılacak anlayamadım, kendim yapmayı denedim e tabi ufak tecrübeylede yapamadım. oyuncu öldüğünde /speed komutunu uygulaması için bir plugin kodu söylerseniz sevinirim / Not: Oyuncu tekrar canlandığında, tekrar /speed komutu uygulancakbuyur.Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <reapi> public plugin_init() { register_plugin("Yazdir", "0.1","bilalgecer47") RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed,"@oldun",.post=true); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn,"@oyuncudogdu",1); } @oyuncudogdu(id){ client_cmd(id,"say /speed"); } @oldun(id){ client_cmd(id,"say /speed"); }
Linklerini gizle |