Oylama Ekranında 3 tane harita oylaması
Moderatör: Moderatörler
4'ü seçince 15 dakika uzatmaya oy gidiyor mu?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 994
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
malesef de_aztec gidiyor orda gorunmemesıne ragmen yanı 5 secersek 15 dk uzatma oluyorCSmiLeFaCe yazdı:4'ü seçince 15 dakika uzatmaya oy gidiyor mu?
Linklerini gizle |
Komple yanlış yapmışsın. ActionVoteMenu(id, iKey) de iKey==4 kısmını 3 yapınca oyun uzatmaya gitmesi lazım.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Musait Oldugunda Bi El atarmısın Serverde Surekli Denemekten Dolayı Oyuncular Sıkayet edıyolarCSmiLeFaCe yazdı:Komple yanlış yapmışsın. ActionVoteMenu(id, iKey) de iKey==4 kısmını 3 yapınca oyun uzatmaya gitmesi lazım.
Linklerini gizle |
@|.Gene[R]aL.| buyur bir dene..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Bir kısmı atlamış olabiliriz;
public endvote()'de "if(kazanan == LeFa[4]){" kısmı "if(kazanan == LeFa[3]){" şeklinde olabilir. Çünkü oylar 4. de birikiyor ve bunda oyları 0'dan saydırttığımız için 3 olması gerekiyor.
public endvote()'de "if(kazanan == LeFa[4]){" kısmı "if(kazanan == LeFa[3]){" şeklinde olabilir. Çünkü oylar 4. de birikiyor ve bunda oyları 0'dan saydırttığımız için 3 olması gerekiyor.
Linklerini gizle |
@|.Gene[R]aL.| Buyur @CSmiLeFaCe 'nin son dediği gibi editledim. Olacakmı haber verebilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
redarmygaming yazdı:@|.Gene[R]aL.| Buyur @CSmiLeFaCe 'nin son dediği gibi editledim. Olacakmı haber verebilirsin.

KARDESIM MALESEF GENE AYNI
Linklerini gizle |
Deneme serverım ne yazık ki yok, dosyaları bozdum toparlayamıyorum, yeni kurulumda yapamıyorum. Ben bu konu hakkında daha fazla yardımcı olamayacağım ama dediklerimin olması gerekiyor.
Satır 316 "iLen += format(szMenu[iLen], charsmax(szMenu)-iLen, "^n\r%d. \w15 dakika daha \d[\yYüzde %d\d]",5, FaCe[5] * g_iPlayerProcc)" ----> "iLen += format(szMenu[iLen], charsmax(szMenu)-iLen, "^n\r%d. \w15 dakika daha \d[\yYüzde %d\d]",4, FaCe[5] * g_iPlayerProcc)"
Satır 316 "iLen += format(szMenu[iLen], charsmax(szMenu)-iLen, "^n\r%d. \w15 dakika daha \d[\yYüzde %d\d]",5, FaCe[5] * g_iPlayerProcc)" ----> "iLen += format(szMenu[iLen], charsmax(szMenu)-iLen, "^n\r%d. \w15 dakika daha \d[\yYüzde %d\d]",4, FaCe[5] * g_iPlayerProcc)"
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
denermisiniz
Linklerini gizle |