Oylama Eklentisi Düzeltme
Moderatör: Moderatörler
-
tepegoz
Konu Sahibi - Mesajlar: 266
- Clan İsmi: -
Eklenti otomatik oylama eklentisi. Map sonunda otomatik oylama gelir. Bu oylamada 4 tane seçenek ayarladım(.ini dosyasından ayarlanıyor). Şimdi oylamada sonuç eşit çıkarsa her zaman ilk sıradaki çıkıyor. Bunu değiştirmek istiyorum sonuç eşit çıkarsa rastgele olarak seçilsin. Burada 4 seçeneği örnek olarak verdim bu sayı artırılıp azaltılıyor.
Diğer sorun da yine 4 seçenek olduğunda seçeneklerin ismi A B C D olsun. D seçildiğinde oylamaya gelen haritalar A seçeneğindekiler ile birlikte geliyor. Yani yine A ilk sırada olduğu için.
Diğer sorun da yine 4 seçenek olduğunda seçeneklerin ismi A B C D olsun. D seçildiğinde oylamaya gelen haritalar A seçeneğindekiler ile birlikte geliyor. Yani yine A ilk sırada olduğu için.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
burakxd383
- Server Ip/DNS: -
- İletişim:
bak eski bi oylama sistemi vardı csduragında kural ihlali veriyor yabancı serverların çoğu kullanıyor hatta galileo onda eşit çıkan 2 haritayı oylama sistemi tekrar oyluyor çıkan sonuca göre yeni haritayı belirliyor neden öyle yaptırmıyorsun
| Linklerini gizle |
-
tepegoz
Bunlar map oylama eklentisi.Benim eklentim aslında mod oylaması yapıyor hangi mod çıkarsa ona göre map oylaması geliyor. Bu eklentiyi eşit çıkan modları rasgele seçilecek şekilde düzenlemenizi istedim.Fatih ~ EjderYa yazdı: Cmt May 18, 2019 1:06 am eklentiler-pluginler/gorselli-harita-de ... 32066.html
eklentiler-pluginler/harita-degisim-sistemi-t12373.html
| Linklerini gizle |
-
MamiReyiz [S]
tamda benim istediğim eklenti hatta bunun için konum bile var.Çünkü fazla mod yapıcaktım 4 mod bunlartepegoz yazdı: Cmt May 18, 2019 4:04 amBunlar map oylama eklentisi.Benim eklentim aslında mod oylaması yapıyor hangi mod çıkarsa ona göre map oylaması geliyor. Bu eklentiyi eşit çıkan modları rasgele seçilecek şekilde düzenlemenizi istedim.Fatih ~ EjderYa yazdı: Cmt May 18, 2019 1:06 am eklentiler-pluginler/gorselli-harita-de ... 32066.html
Surf,Eşya Saklambacı,Kz,Hidden Moddu.
Eşya saklambacını şuan güncelliyoruz fakat
| Linklerini gizle |
-
tepegoz
iyi işte bende serverimde bunu kullanıyorum benim de 4 modum var soccerjam kz fun saklambac . Yukarda verdiğim eklenti istediğin gibi ancak işte bahsettiğim sorunları var.MamiReyiz [S] yazdı: Cmt May 18, 2019 11:09 amtamda benim istediğim eklenti hatta bunun için konum bile var.Çünkü fazla mod yapıcaktım 4 mod bunlartepegoz yazdı: Cmt May 18, 2019 4:04 amBunlar map oylama eklentisi.Benim eklentim aslında mod oylaması yapıyor hangi mod çıkarsa ona göre map oylaması geliyor. Bu eklentiyi eşit çıkan modları rasgele seçilecek şekilde düzenlemenizi istedim.Fatih ~ EjderYa yazdı: Cmt May 18, 2019 1:06 am eklentiler-pluginler/gorselli-harita-de ... 32066.html
| Linklerini gizle |
-
MamiReyiz [S]
senin server csduragi değil dimitepegoz yazdı: Cmt May 18, 2019 11:56 amiyi işte bende serverimde bunu kullanıyorum benim de 4 modum var soccerjam kz fun saklambac . Yukarda verdiğim eklenti istediğin gibi ancak işte bahsettiğim sorunları var.MamiReyiz [S] yazdı: Cmt May 18, 2019 11:09 amtamda benim istediğim eklenti hatta bunun için konum bile var.Çünkü fazla mod yapıcaktım 4 mod bunlartepegoz yazdı: Cmt May 18, 2019 4:04 am
Bunlar map oylama eklentisi.Benim eklentim aslında mod oylaması yapıyor hangi mod çıkarsa ona göre map oylaması geliyor. Bu eklentiyi eşit çıkan modları rasgele seçilecek şekilde düzenlemenizi istedim.
| Linklerini gizle |
Modları neden harita değişim sistemi içerisinden ayarlamaya çalışıyorsun ki.tepegoz yazdı: Cmt May 18, 2019 4:04 amBunlar map oylama eklentisi.Benim eklentim aslında mod oylaması yapıyor hangi mod çıkarsa ona göre map oylaması geliyor. Bu eklentiyi eşit çıkan modları rasgele seçilecek şekilde düzenlemenizi istedim.Fatih ~ EjderYa yazdı: Cmt May 18, 2019 1:06 am eklentiler-pluginler/gorselli-harita-de ... 32066.html
Haritanın isminin ön tagına göre modları istediğin gibi düzenleyebilirsin.
| Linklerini gizle |
-
tepegoz
her haritanın ön tagı aynı değilki. Şimdi Fun mapları için bir sürü harita var fun seçildiğinde o haritalar listelenecek hangi birini düzenleyim?Fatih ~ EjderYa yazdı: Cmt May 18, 2019 6:26 pmModları neden harita değişim sistemi içerisinden ayarlamaya çalışıyorsun ki.tepegoz yazdı: Cmt May 18, 2019 4:04 amBunlar map oylama eklentisi.Benim eklentim aslında mod oylaması yapıyor hangi mod çıkarsa ona göre map oylaması geliyor. Bu eklentiyi eşit çıkan modları rasgele seçilecek şekilde düzenlemenizi istedim.Fatih ~ EjderYa yazdı: Cmt May 18, 2019 1:06 am eklentiler-pluginler/gorselli-harita-de ... 32066.html
Haritanın isminin ön tagına göre modları istediğin gibi düzenleyebilirsin.
| Linklerini gizle |
Dener misin ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |