C4 Kurun Yazısı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
C4 Kurun Yazısı
Beyler El Başında falan t lerin görev yapmasını hatırlatan bir plugin yok mu c4 kimdeyse onun ekranında çıkabilir mesela plugin yapabilen varsa yaparsa sevinirim veya yapılmış olan varsa link atarsanız sevinirim lütfen...
En son Yek'-ta tarafından Prş Şub 09, 2017 11:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Forum kurallarına uygun olmayan başlık.
Sebep: Forum kurallarına uygun olmayan başlık.
Link: | |
Linklerini gizle |
Önemli Plugin İstek
C4 kimde olsugu serverlerde yazmaktadir. Fakat t icin gorev yap yazisi yazdirilabilir. Mobildeyim suan fikre uygun yardim eden olmaz ise bakacagim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
-
Önemli Plugin İstek
aynen Bu Plungin banada lazım Yardımcı olursanız sevinirim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Önemli Plugin İstek
Şöyle bişey olabilir bomba kimde ise belirli bir süre sonra (Serverin ritmine göre değişen) bir kaç tokat ile hatırlatmak en mantıklısı olabilir.
Çünkü pro serverlerde oyuncular çok fazla sıkıntı yaşıyorlar.Bazı yerlerde afk kalan veyahut mapın diğer kısımlarına pusan oyuncular olabiliyor bu nedenle tur uzuyor.
Dediğim gibi bombayı kurmayan kişiye belirli bir süreden sonra 4-5 slap darbesi ve HUD mesaj ile hatırlatılması iyi olacaktır.
Çünkü pro serverlerde oyuncular çok fazla sıkıntı yaşıyorlar.Bazı yerlerde afk kalan veyahut mapın diğer kısımlarına pusan oyuncular olabiliyor bu nedenle tur uzuyor.
Dediğim gibi bombayı kurmayan kişiye belirli bir süreden sonra 4-5 slap darbesi ve HUD mesaj ile hatırlatılması iyi olacaktır.
Linklerini gizle |
-
C4 Kurun Yazısı

İstediğin eklenti bu ise üzgünüm bunu ne verebilirim nede şöyle kodlanır böyle kodlanır şeklinde yardımcı olabilirim.
Birde, server IP adresiniz nedir, IP adresinizide belirtir misiniz?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
C4 Kurun Yazısı
vermez ben sahsen ıstemedım cunku vermıcegını bılıyorum ama buna benzer bırsey olursa cok ıyı olur @CSmiLeFaCe ve @redarmygaming el atarsaCSmiLeFaCe yazdı:
İstediğin eklenti bu ise üzgünüm bunu ne verebilirim nede şöyle kodlanır böyle kodlanır şeklinde yardımcı olabilirim.
Birde, server IP adresiniz nedir, IP adresinizide belirtir misiniz?

Linklerini gizle |
C4 Kurun Yazısı
Profil alanındaki tüm bilgilerinizi doldurursanız. Nereden nerden geldiğinizi bilebilelim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 84