nick sifreleme hk.
Moderatör: Moderatörler
-
nick sifreleme hk.
Nerede takıldık acaba bunu deneyin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
nick sifreleme hk.
@Tasarimci v2 saniye olayı kalkmıs kankide bi sıkıntı var /reg yazıyorum 1 de nıck yazıyor 2 de kayıt ola tıklıyorum sıfre gır dıyor sıfreyı gırıyom kayıt edıyom fakat 1 e bastıgında tekrar gırıs yapmıyor acaba problem bendemı
1 e basıyom gırıs yapmak ıcin bu islemi yapamassınız dıyor 3 e basıyorum bu ıslemı yapamassınız dıyor

Linklerini gizle |
-
nick sifreleme hk.
Büyük ihtimal saniye olayını kaldırırken oturumla ilgili kısımları sildim kontrol ediyorum.WolfsBey yazdı: Pzr Haz 17, 2018 11:28 pm @Tasarimci v2 saniye olayı kalkmıs kankide bi sıkıntı var /reg yazıyorum 1 de nıck yazıyor 2 de kayıt ola tıklıyorum sıfre gır dıyor sıfreyı gırıyom kayıt edıyom fakat 1 e bastıgında tekrar gırıs yapmıyor acaba problem bendemı1 e basıyom gırıs yapmak ıcin bu islemi yapamassınız dıyor 3 e basıyorum bu ıslemı yapamassınız dıyor
Linklerini gizle |
-
-
-
nick sifreleme hk.
Şuan kayıt alması gerek.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
nick sifreleme hk.
@Tasarimci v2 olmadı reıs ya bu seferde menu acık kaldı kımse sılah secemıyor bizim mod deathmach oldugu ıcın servere gırdıgınde sılah menusu dırek aktıf o yuzden sılah menu ıle cakısıyo sureklı acık kalıyo sıfremenu 0 a basıyom kapanmıyo cıkıstada kapanmıyo @Taha Demirbaş sana ait olan nick şifreleyici pluginin saniye olayını kaldırma sansın varmı ?? oyuncular /reg yazdiginda nicklerini korumaya alabilsinler sol tarafta ekranda sureklı sifremenu cıkmasın /reg yazınca cıksın
Linklerini gizle |
-
nick sifreleme hk.
Bu plugin zaten Taha Demirbaş'ın plugini bekleyin kendisi atsın o zaman.
Linklerini gizle |
nick sifreleme hk.
Buyur. Eklentinin Yeni Versiyonu modülerdi En Eski versionunda oynama yapmışsınız oda biraz zor bir işlem.
Çoklu kayıtı kaldırmak istersen ; amx_cvar sv_nickSifreleyici_coklukayit "0" yaz konsola ve amxx.cfg ye yapıştır işleme almaz ise map değiştir alacaktır.
Çoklu kayıtı kaldırmak istersen ; amx_cvar sv_nickSifreleyici_coklukayit "0" yaz konsola ve amxx.cfg ye yapıştır işleme almaz ise map değiştir alacaktır.
Linklerini gizle |
-