Mod Oylama Sistemi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 577
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Mod Oylama Sistemi
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi mod oylama sistemi lazım yani şöyle olacak diyelimki map süresi 25 dakika 25 dakika sonunda oylama gelicek ekrana 2 seçenek çıkacak örnek veriyim 1-jail 2-zombi eğer oylamada jail çıkarsa jailmaps.txt dosyasından oraya yazcagım mapları çekicek jail mapları için oylamaya 10 dan geri sayıcak sonra jail mapları oylamaya çıkıcak eğer zombi çıkarsa zombiemaps.txt dosyasından zombi maplarını çekicek zombi mapları için oylamaya 10 dan geri sayıcak zombi mapları oylamaya çıkacak seçilen map el sonu değişirse iyi olur vede oynanan map ve önceki oynanan map oylamada çıkmassa güzel olur biliyorum uğraştırıcı ama yardımınızı bekliyorum uğraşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
@Yek'-ta
@emirakpinar
@PaZee
@TheAsTeRiX
@TunnS[C]
@Colditz
@Blue
@Taha Demirbaş
@Fatih ~ EjderYa
@Yek'-ta
@emirakpinar
@PaZee
@TheAsTeRiX
@TunnS[C]
@Colditz
@Blue
@Taha Demirbaş
@Fatih ~ EjderYa
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Mod Oylama Sistemi
@Yek'-ta
@emirakpinar
@PaZee
@TheAsTeRiX
@TunnS[C]
@Colditz
@Blue
@Taha Demirbaş
@Fatih ~ EjderYa
@emirakpinar
@PaZee
@TheAsTeRiX
@TunnS[C]
@Colditz
@Blue
@Taha Demirbaş
@Fatih ~ EjderYa
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Skull Gaming
Mod Oylama Sistemi
103`` teki oylama sistemi bana ait değil, @holigan`` a ait.O verirse verir.Mr.Persians yazdı:@Yek'-ta
@emirakpinar
@PaZee
@TheAsTeRiX
@TunnS[C]
@Colditz
@Blue
@Taha Demirbaş
@Fatih ~ EjderYa
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Mod Oylama Sistemi
TheAsTeRiX yazdı:103`` teki oylama sistemi bana ait değil, @holigan`` a ait.O verirse verir.Mr.Persians yazdı:@Yek'-ta
@emirakpinar
@PaZee
@TheAsTeRiX
@TunnS[C]
@Colditz
@Blue
@Taha Demirbaş
@Fatih ~ EjderYa
Ordaki Sistem Benim Dedigim Gibimi.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Skull Gaming
Mod Oylama Sistemi
Evet.Mr.Persians yazdı:TheAsTeRiX yazdı:103`` teki oylama sistemi bana ait değil, @holigan`` a ait.O verirse verir.Mr.Persians yazdı:@Yek'-ta
@emirakpinar
@PaZee
@TheAsTeRiX
@TunnS[C]
@Colditz
@Blue
@Taha Demirbaş
@Fatih ~ EjderYa
Ordaki Sistem Benim Dedigim Gibimi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Mod Oylama Sistemi
Etiket yağmuru yapmana gerek yok gören bilirse yazar zaten.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Mod Oylama Sistemi
Daha önce benzer bir girişimimiz olmuştu... bu belki işini görür.
Haritaları maps.ini dosyasından çekiyor sonuç hl modu ise adı 'hl' ile başlayan haritaları, sonuç furien modu ise 'hl' ile başlamayan haritaları açan bir sistem... Kodlamadan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa eğer public LoadMapsInVote() ve public startvote() kısımlarını düzenlemeleri gerekicek sanırım
Haritaları maps.ini dosyasından çekiyor sonuç hl modu ise adı 'hl' ile başlayan haritaları, sonuç furien modu ise 'hl' ile başlamayan haritaları açan bir sistem... Kodlamadan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa eğer public LoadMapsInVote() ve public startvote() kısımlarını düzenlemeleri gerekicek sanırım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Mod Oylama Sistemi
bunu dene.The Professiona͏l yazdı:Daha önce benzer bir girişimimiz olmuştu... bu belki işini görür.
Eğer başarısızsa mapları ini ye bölüyorsun. Ve forumdan mod için sadece oylama eklentisi istiyorsunuz ona göre istenilen mapları açtırıyorsunuz
Orn : config/maps/plugins-de.ini
...
.
.
config/modvote/maps-jail.ini
gibi
Linklerini gizle |
-
Mod Oylama Sistemi
Aslında eklenti editlenebilirdi ama yekta eklentiyi çok kötü yazmis anlasilmiyor.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Mod Oylama Sistemi
eyvallah sağolasın deniyim biThe Professiona͏l yazdı:Daha önce benzer bir girişimimiz olmuştu... bu belki işini görür.
Linklerini gizle |