Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

KZ Menü Plugin

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
feyzullahpro
Server Ip/DNS: New York
İletişim:

KZ Menü Plugin

Mesaj gönderen feyzullahpro »

Merhabalar, checkpoint ve gocheck olan basit veya detaylı bir kz menüsü var mıdır acaba? Forumda araştırdım bulamadım.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=130417 eklentisini denedim ama çalışmıyor. Her şeyi olması gereken klasörleri oluşturup olması gereken yere koymama rağmen olmadı.
Ayrıca eklenti-istekleri/mod-eklentisi-t21558.html bu başlığa da baktım ve denedim. Çalışmadı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
feyzullahpro
İletişim:

KZ Menü Plugin

Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=780926 HNS Training olanını kurmayı denedim. Söyleneni harfi harfine yaptım, server açtım kapattım. Ne yazık ki olmadı. En basit görünen eklenti HNS Training olduğu için onu denedim. Ne cp, ne de /training komutu vs çalışıyor... :cry:

EDİT: Sunucuyu ilk günkü haline getirip tekrardan linkini attığım eklentiyi denediğimde çalıştı. Çok teşekkür ederim.
Acaba JumpStatsların olduğu bir plugin de var mıdır bildiğiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Snake.

KZ Menü Plugin

Mesaj gönderen Snake. »

Jumpstats olarak en iyisi uq_jumpstatstir. Internetten indirebilirsiniz ama .sma dosyasi olarak asagida attigimi kullanin ki csduragi panelinden gecebilsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
feyzullahpro
İletişim:

KZ Menü Plugin

Snake. yazdı: Prş Mar 11, 2021 11:27 am Jumpstats olarak en iyisi uq_jumpstatstir. Internetten indirebilirsiniz ama .sma dosyasi olarak asagida attigimi kullanin ki csduragi panelinden gecebilsin.
Merhaba internetten .sma dışındaki her şeyi eksiksiz mi indirmeliyim? Teşekkür ederim, az sonra deneyeceğim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Snake.

KZ Menü Plugin

Mesaj gönderen Snake. »

feyzullahpro yazdı: Prş Mar 11, 2021 3:33 pm
Snake. yazdı: Prş Mar 11, 2021 11:27 am Jumpstats olarak en iyisi uq_jumpstatstir. Internetten indirebilirsiniz ama .sma dosyasi olarak asagida attigimi kullanin ki csduragi panelinden gecebilsin.
Merhaba internetten .sma dışındaki her şeyi eksiksiz mi indirmeliyim? Teşekkür ederim, az sonra deneyeceğim
Evet, rica ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
feyzullahpro
İletişim:

KZ Menü Plugin

Snake. yazdı: Prş Mar 11, 2021 3:34 pm
feyzullahpro yazdı: Prş Mar 11, 2021 3:33 pm
Evet, rica ederim
Oldu hocam, harikasınız çok teşekkür ederim size. İyi günler diliyorum :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala