MapName Patcher
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 74
- Server Ip/DNS: 213.238.173.7
- Clan İsmi: Leader Gaming
MapName Patcher
Bildiğiniz üzere mapname patcher plugini ile serverımızdaki haritaların isimlerini değiştirebiliyoruz. Bunu kullanan birkaç server gördüm. Onların öncelikli olarak kendilerinin kurdurduklarını düşünüyorum. Bu plugin için ek olarak module eklenmesi gerekiyor.
mapname_patcher_amxx.dll
mapname_patcher_amxx_i386.so
dosyalarının addons/amxmodx/modules içine eklenmesini istiyorum.
Bu arada plugin hakkında pek bilgisi olmayanları açıklayayım;
Örneğin haritanın ismi "de_dust2" ise "dust2" yapabilirsiniz. Oyuncular servera girerken de_dust2.bsp indirecekler fakat harita ismi dust2 olarak gözükecektir.
[@Bilinmeyen Etiket]
mapname_patcher_amxx.dll
mapname_patcher_amxx_i386.so
dosyalarının addons/amxmodx/modules içine eklenmesini istiyorum.
Bu arada plugin hakkında pek bilgisi olmayanları açıklayayım;
Örneğin haritanın ismi "de_dust2" ise "dust2" yapabilirsiniz. Oyuncular servera girerken de_dust2.bsp indirecekler fakat harita ismi dust2 olarak gözükecektir.
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
MapName Patcher
Güzel ve etkili olabilir bildiğim kadarıyla Mr.Gamingde mevcuttu sanırım?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
MapName Patcher
@TeamTR
Evet MR.Gaming de mevcut. Diğer serverlara da bu pluginin eklenmesini istiyorum.
Evet MR.Gaming de mevcut. Diğer serverlara da bu pluginin eklenmesini istiyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
MapName Patcher
Oraya özel olmadan güzel paylaşılır yararlı bîr eklenti olucağını sanıyorum eğer Ömer bey ekler ise modullere çok yararlı olucaktır en azından uzun uzun map ismi yazmadan kısaca yazarak daha kullanışlı olur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
MapName Patcher
Dediğiniz gibi plugin module ekleme istiyor olabilir fakat bunu Ömer Bey MRGaming'e özel yapmamıştır. Zira daha evvelde modul gerektiren pluginler için ekleme istendi ve hepsi reddedildi. Tabi bilemiyorum test amaçlıda yüklenmiş olabilir fakat MRGaming'in 2 serverinde de şuan kullanılıyor yani 2 servere birden test için..
Module gerek duyulmadan yapmanın bir yolunu bulmuştur belkide Yekta.
Module gerek duyulmadan yapmanın bir yolunu bulmuştur belkide Yekta.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
MapName Patcher
@emirakpinar
Module olmadan bu plugin çalışmaz. Test için olmuş olabilir fakat bence bunun bize de eklenmesi gerekiyor.
Module olmadan bu plugin çalışmaz. Test için olmuş olabilir fakat bence bunun bize de eklenmesi gerekiyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
MapName Patcher
Tabii ki ayrım gayrım tarzı bir şey olmaz fakat dediğim gibi 2 server için test olması biraz garip, ki bayadır bu durum mevcut. Konu hakkında bilgisi olan kişiler yazana kadarda bilemeyiz. Benim ki sadece bir düşünce.
Linklerini gizle |
-
MapName Patcher
Zaten bildiğim kadarıyla başka bir konuda yine plugin için gereken module csd de yüklü değildi ve yekta bunun için fakemata modulue uyarlayıp kullanabilirsiniz demişti.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
MapName Patcher
Bunda bildiğime göre fakemeta modül uyarlanmıyor maalesef, yada herhangi bir modül uygulanmıyor
En son PurposeLess1907 tarafından Cum Tem 07, 2017 12:17 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
MapName Patcher
Mr.Gaming değil, MRGaming. İki clan farklıdır, MRGaming tektir. Karışıklığı sevmem.
CSDCore sistemi gelmeden evvel CS1Net ve PRO.CSD test ipleriydi, fakat şuanda her iki ip de diğer ipler gibi yalındır. Bahsetmiş olduğunuz özel kurulum vs. söz konusu değildir. Bu iplerde olan bütün her şey bütün iplerde vardır.
Nasıl harita ismini değiştirdiğimi soruyor iseniz basbas bağırdığım bir modül var, hatta bu modül için özel bir video bile çektim, bu modüle geçiş diye. Ön yargınız sebebi ile bu modülün ismini vermeyeceğim, zaten çok basit bir şekilde bulabilirsiniz. Bulduktan sonra araştırıp uygulamak size kalmış. InfinityGame ve Mapname Patcher modüllerinde neler varsa bu modülde de mevcuttur.
CSDCore sistemi gelmeden evvel CS1Net ve PRO.CSD test ipleriydi, fakat şuanda her iki ip de diğer ipler gibi yalındır. Bahsetmiş olduğunuz özel kurulum vs. söz konusu değildir. Bu iplerde olan bütün her şey bütün iplerde vardır.
Nasıl harita ismini değiştirdiğimi soruyor iseniz basbas bağırdığım bir modül var, hatta bu modül için özel bir video bile çektim, bu modüle geçiş diye. Ön yargınız sebebi ile bu modülün ismini vermeyeceğim, zaten çok basit bir şekilde bulabilirsiniz. Bulduktan sonra araştırıp uygulamak size kalmış. InfinityGame ve Mapname Patcher modüllerinde neler varsa bu modülde de mevcuttur.
Linklerini gizle |