Map reklam değiştirme ,kaldırma ekleme
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
-
- Clan İsmi: RedDawn
Suç değil eklentisi mevcut eklentiler-pluginler/reklam-panosu-ekle ... 31664.htmlbestcore yazdı: Cum Haz 12, 2020 12:04 pm reklamsız haritalara reklam koymak suç mu ? oyle bir eklenti varsa yapsam ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1625
bu eklentiyi her mapda mı yapmak zorundayım yoksa mapa girip yapdıkdan sonra mapı silip tekrar yüklesemde aktif oluyor mu ?
Linklerini gizle |
Kusura bakmayın ama kimse kendine ait olmayan, kendi klanı için yapılmamış haritaya reklam katamaz. Bu karatelersizlik, emek hırsılığına girer. Ben bu olaya müsade etmem, ettirmem. Bu işe emek verilmiş.
Linklerini gizle |
-
Tamamdır Kusura Bakmayın.Serhat Öndeş yazdı: Cum Haz 12, 2020 12:40 pm Kusura bakmayın ama kimse kendine ait olmayan, kendi klanı için yapılmamış haritaya reklam katamaz. Bu karatelersizlik, emek hırsılığına girer. Ben bu olaya müsade etmem, ettirmem. Bu işe emek verilmiş.
Linklerini gizle |
Haritaya tabi kendi reklamınızı koyabilirsiniz. Fakat harita size ait değilse iş değişir. Haritayı çıkaran , yapan kişinin "bu haritayı ben yaptım" yazılarını kaldırmamanız gerekir.
Linklerini gizle |
-
map yapan adam mapı paylaşmış server ipside kendi nickide var
ben neden onun serverinin reklamını yapayım server ip kaldırırım kendi serveripimi koyarım
yapan kişinin nicki kalır.
bunda bir problem varmı ? boyle yapmamda ?
ben neden onun serverinin reklamını yapayım server ip kaldırırım kendi serveripimi koyarım
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RedDawn
Adam kendi klanına özel yaptırmış olabilir bu uygun olmaz.bestcore yazdı: Cum Haz 12, 2020 6:52 pm map yapan adam mapı paylaşmış server ipside kendi nickide var
Linklerini gizle |
Tabi var bunu sorman bilene hata adam o ip için özel yaptırıp ücretini haritaya yapan kişiye veriyor.bestcore yazdı: Cum Haz 12, 2020 6:52 pm map yapan adam mapı paylaşmış server ipside kendi nickide var
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
bestcore yazdı: Cum Haz 12, 2020 6:52 pm map yapan adam mapı paylaşmış server ipside kendi nickide var
Siz haritanın yüklü olduğu sahiplerin serverine teşrif edip haritayı beğendikten sonra clientin cstrike klasöründen fırsatçılık yapmanız yersiz olur hatta bu durum iyi karşılanmaz hak sahibi seni dava edemez tabi ama düşman edinirsin
Ancak harita bir sitede paylaşılmış ise zaten kamu yararına paylaşılmıştır ve üzerindeki reklamların etkisi yoktur
Kısaca kamu yararına paylaşılmış haritada kendi server reklamınızı yapmakta özgürsünüz
Paylaşılmış haritadan reklam hakkı arayan sahiplerden dilerseniz siz harita üzerindeki reklam unsurlarının reklamını kendi serverinde yaptığınız için reklam adı altında ücret talep edebilirsiniz. (sadece hak talep eden sahiplerden)
Linklerini gizle |