Map Gore Ayar
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 46
Map Gore Ayar
Şöyle Bir Eklenti Yapma Şansımız Varmı @Fatih ~ EjderYa 'nın Yapmış Oldugu Gibi Ben Uyarlamaya Çalıştım Olmadı
Mesela Ayar-sea_dust2.txt Şeklinde dosyanın içine sv_gravity 650 gibi ayarlar yazmak istiyorum Yani Eklentinin İşlevi Şu Olucak
Ayar-mapadı.txt bunun içine gravity accelerate gibi ayarları yazdığımızda o map açıldıgında aktif olacak yapılabilirmi böyle birşey
@Fatih ~ EjderYa
@seypa
@Taha Demirbaş
@specified
Mesela Ayar-sea_dust2.txt Şeklinde dosyanın içine sv_gravity 650 gibi ayarlar yazmak istiyorum Yani Eklentinin İşlevi Şu Olucak
Ayar-mapadı.txt bunun içine gravity accelerate gibi ayarları yazdığımızda o map açıldıgında aktif olacak yapılabilirmi böyle birşey
@Fatih ~ EjderYa
@seypa
@Taha Demirbaş
@specified
Link: | |
Linklerini gizle |
Map Gore Ayar
csduragi-genel/sunucu-sorunlari-cozumle ... 31899.html
Fullmod ayarlarına bakacaksın.
Linklerini gizle |
Map Gore Ayar
Sorun: Kendi fullmod ayarlarımı nasıl yaparım?
Çözüm: amxmodx/configs/maps klasörüne girin. Örnek; plugins-jail.ini dosyasında sadece jail_ uzantılı haritalarda çalışacak olan eklenti dosya isimleri yazılıdır. prefix_jail.cfg dosyasında sadece jail_ uzantılı haritalarda girilerek olan ayarlar yazılıdır.
Yeni harita uzantıları tanımlandırmak için kendi bilgisayarınızda bu dosyaları oluşturup panele atabilirsiniz. Örnek;
plugins-bk.ini dosyasını oluşturup içine bayrak kapmaca modunda çalışmasını istediğim eklentileri yazdım ve panele attım. bk_ uzantılı bir harita açıldığı vakit plugins-bk.ini dosyasındaki eklentiler çalışacak.
prefix_bk.cfg dosyasını oluşturup içine bayrak kapmaca modunda olmasını istediğim ayarları yazdım ve panele attım. bk_ uzantılı bir harita açıldığı vakit prefix_bk.cfg dosyasındaki ayarlar aktif olacak.
Not: Girmiş olduğunuz ayarlar eğer ki amxx.cfg içerisinde yazıyor ise bu ayarlar aktif olmayacaktır. Önce prefix_haritaetiketi.cfg çalışır, ondan sonra amxx.cfg çalışır
Linklerini gizle |
-
Map Gore Ayar
prefix-sea_dust2.cfg adında oluşturdum olmadı prefix_sea prefix_zm şeklinde yaptım olmadı eklenti aktif olacak sadece ayar değiştiricemYek'-ta yazdı: Pzt Kas 11, 2019 8:33 pm csduragi-genel/sunucu-sorunlari-cozumle ... 31899.html
Linklerini gizle |
Map Gore Ayar
Dosya uzantısı .ini olmalı ki eklentileri okusun. .cfg uzantılı dosyaya da cvar ayarlarını yazmalısın
Linklerini gizle |
-
Map Gore Ayar
yani prefix-sea_dust2.ini mi olması lazım maps klasörü içine baktım prefix-jail.cfg felan yazıyordu.seypa yazdı: Pzt Kas 11, 2019 10:14 pm Dosya uzantısı .ini olmalı ki eklentileri okusun. .cfg uzantılı dosyaya da cvar ayarlarını yazmalısın
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Map Gore Ayar
hayır özel cvarlarını ekleyeceksen prefix_sea.cfg dosyası oluştur içine ayarlarını yaz sadece sea_ ile başlayan maplarda aktif olur
Linklerini gizle |
-
Map Gore Ayar
Istedığın eklentı bu sanırım plugın ıcerısınde kodlara bıraz bakarsan cok basıt cozersın olayı
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |