Kural ihlali vardı pluginde onu düzelttim şimdi pluginde çok sayıda error var yardımcı olabilecek varmı ya önemli bir plugin benim için...
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(31) : error 021: symbol already defined: "client_print_color"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(34) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(36) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(39) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(45) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(49) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(56) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(58) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(62) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(67) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(70) : error 021: symbol already defined: "get_user_team"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(74) : error 021: symbol already defined: "id"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(74) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(77) : error 021: symbol already defined: "id"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(77) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(80) : error 021: symbol already defined: "id"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(80) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(81) : error 054: unmatched closing brace
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(82) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(84) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(85) : error 054: unmatched closing brace
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(89) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(95) : error 021: symbol already defined: "get_players"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(96) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(98) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(105) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(107) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(110) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(114) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(115) : error 010: invalid function or declaration
Compilation aborted.
26 Errors.
Done
Pluginde ERROR sıkıntısı var
Moderatör: Moderatörler
-
gstim41141
Konu Sahibi - Mesajlar: 43
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son gstim41141 tarafından Sal Eki 17, 2017 6:07 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
hpx'
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Dener misin dostum?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
gstim41141
Kardeşim Allah Razı olsun teşekkür ederim şuanda serverime yüklüyorum ADAMSIN 
| Linklerini gizle |
-
hpx'
Rica ederim kardeşim güle güle kullan bol userler 
| Linklerini gizle |
-
gstim41141
Kardeşim butün pluginleri kontrol ettim ama hangisinde bilmiyorum uzaktan bıçak atıyor teroristler mermisekmeme plugini olabilir mi onu kontrol etmedim ctmenu falan kontrol ettim jbmenu ettim mermisekmeme olabilir mi?
| Linklerini gizle |
-
hpx'
Hocam yüklediğin pluginleri buraya atarsan ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
Mermisekmemeyi bizde kullanıyorduk öyle bir sorun yoktu ama yinede kullandığınız mermi sekmemeyide bi gönderin.
Mermisekmemeyi bizde kullanıyorduk öyle bir sorun yoktu ama yinede kullandığınız mermi sekmemeyide bi gönderin.
| Linklerini gizle |
-
emirakpinar
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim: