Kredi borcu
Moderatör: Moderatörler
-
draven
Konu Sahibi - Mesajlar: 119
Kredi borcu
selamın aleykum
iyi akşamlar beyler
eve internet bağlatmak istiyorum türk telekomdan fakat 2012 yılında kredi çekmıştım ödiyemedım halen ulaşmaya çalışıyorlar 2 sene önce yapılandırmıştım taksite böldürmüştüm 2 3 taksiti ödedim sonra işler durdu ödiyemedım telefonlara mesaj geliyor en kısa zamanında ödeyin diye şimdi türk telekomdan eve internet bağlatsam oraya kimlik fotoğrafını ev adresini falan alıyorlar
bankalar ev adresimi bulurmu türk telekom öyle müşterilerin kimlik bilgilerini paylaşıyorlarmı bankalar isterlerse türk telekom verirlermi
iyi akşamlar beyler
eve internet bağlatmak istiyorum türk telekomdan fakat 2012 yılında kredi çekmıştım ödiyemedım halen ulaşmaya çalışıyorlar 2 sene önce yapılandırmıştım taksite böldürmüştüm 2 3 taksiti ödedim sonra işler durdu ödiyemedım telefonlara mesaj geliyor en kısa zamanında ödeyin diye şimdi türk telekomdan eve internet bağlatsam oraya kimlik fotoğrafını ev adresini falan alıyorlar
bankalar ev adresimi bulurmu türk telekom öyle müşterilerin kimlik bilgilerini paylaşıyorlarmı bankalar isterlerse türk telekom verirlermi
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Kredi borcu
Tabii kide verirler kredinizi ödemediğiniz için adliye ister ise vermek zorundalar.
| Linklerini gizle |
-
draven
Kredi borcu
evet doğru özel şirket oldugu ıcın düşünmüştüm dediğin gibi adliye girdiği sürece alabilirler
| Linklerini gizle |
-
draven
Kredi borcu
evet
türk telekomdan sonra önerebilceiğniz eve internet şirketi varmı
türk telekomdan sonra önerebilceiğniz eve internet şirketi varmı
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
-
Barbaros
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
-
ByBuLuT ☪
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
draven
Kredi borcu
kaçılmaz
arkadaş 5 gün maaşlar geç yattı avukatlada konustum sözleşmeyi iptal ettiler gelde uğraş ondan sonra bende yatırmadım tabi
başkasının üstünede kim alır bu devirde akrabamızda yok
kuzen var onunda kimliğinde fotoğrafımı ne yokmuş götürdüm yeni kimlik alınız dedi yeni kimlik kaçgünde gelir bilmiyorum
arkadaş 5 gün maaşlar geç yattı avukatlada konustum sözleşmeyi iptal ettiler gelde uğraş ondan sonra bende yatırmadım tabi
kuzen var onunda kimliğinde fotoğrafımı ne yokmuş götürdüm yeni kimlik alınız dedi yeni kimlik kaçgünde gelir bilmiyorum
| Linklerini gizle |
-
Enes Berke
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
Kredi borcu
1 Hafta İçerisinde Geliyor Dostumdraven yazdı: Pzt Oca 14, 2019 10:01 pm kaçılmaz![]()
| Linklerini gizle |