@Mustafa Kemal1 şimdi kardeşim lr de söyle birsey istiyorum mesela ben t yim adam ct ben adami vurunca bana csd_kazandin adam beni vurunca bana csd_kaybettin muzigi calacak aynis sey ct içinde gecerli
Şimdi CT T yi vurduğunda müzik çalar, T sona kalıp son CT yi vurduğunda gene müzik çalar bunu son attığm plugin ile yapabilirsin. Ama senin istediğin LR de her iki takımda vurduğunda çalması. sona 1 ct 1 t kalsa dediğini yaptırabilirim, ama genelde 2 CT oluyor. LR atanların 2 sininde isimlerini kayıtlı tutup LR ye bağlamak lazım, Lr süresine bağlasan süreden erken biterse LR müzik geç çalışır. Ölüme göre ayarlamaya çalışsan 2. CT var. Açıkcası o dediğini şuanda yapamam. Sen csd_kazandin ve csd_kaybettin çalışsın istiyorsan verdiğim roundsound ile müzikleri değiştir.
@emirakpinar simdi ben seni vurunca bana csd_kazandin sana csd_kaybettin calacak round sound da tum herkese calmiyor mu round sound arkada acik duracak bir de bu csd_kazandin falan calacak mesela ben seni vurdum bana csd_kazandin sana csd_kaybettin digerlerine müzik çalacak oyle bir sey olabilir mi
@YeKTaBEYy
@emirakpinar
@Mustafa Kemal1
@redarmygaming
Birşey daha istiyorum ayıp oldu ama lr icinde https://youtu.be/CtwJvgPJ9xw bu sarkinin 14. Saniyeden 1.20ye kadar lr icinde çalsın olabilir mi