Kar yağıyor eklentisi kapanmıyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 121
Kar yağıyor eklentisi kapanmıyor
Arkdaslar Sw Bi Eklenti Kurdum Sildim Sonra Kar Yagıma Durmadı amxx kadar sildim herşeyini panelde varlıgı yok kar yagmaya devam etmekte ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
KAR YAGIYOR KAPANMIYOR
Arkadaslar Tamam Ben Duzeltim Eger Ayni Hatayi Alan Varsa Buyrusn
Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "Karkapatma"
#define VERSION "0.0"
#define AUTHOR "1Adam"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
// Add your code here...
}
public client_connect(id)
{
client_cmd(id, "cl_weather 0");
}
Linklerini gizle |
-
KAR YAGIYOR KAPANMIYOR
Işlem bu kadarsa bunun için eklentiye ihtiyaç yoktu. Sunucu konsolunu açıp cl_weather 0 komudunj ellede yazabilirdiniz.1Adam yazdı: Pzr Oca 10, 2021 12:38 am Arkadaslar Tamam Ben Duzeltim Eger Ayni Hatayi Alan Varsa Buyrusn
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Karkapatma" #define VERSION "0.0" #define AUTHOR "1Adam" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) // Add your code here... } public client_connect(id) { client_cmd(id, "cl_weather 0"); }
Linklerini gizle |
-
KAR YAGIYOR KAPANMIYOR
Aklıma Gelmedi Eger Yapamayan Olursa Diye Attim Beyfendi Ginede teşekkürler ogrenmiş oldumTaha Demirbaş yazdı: Pzr Oca 10, 2021 11:51 amIşlem bu kadarsa bunun için eklentiye ihtiyaç yoktu. Sunucu konsolunu açıp cl_weather 0 komudunj ellede yazabilirdiniz.1Adam yazdı: Pzr Oca 10, 2021 12:38 am Arkadaslar Tamam Ben Duzeltim Eger Ayni Hatayi Alan Varsa Buyrusn
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Karkapatma" #define VERSION "0.0" #define AUTHOR "1Adam" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) // Add your code here... } public client_connect(id) { client_cmd(id, "cl_weather 0"); }
Linklerini gizle |