Jbmenu yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 185
Jbmenu yardım
Arkadaşlar resimlerini attığım jbmenuyu yapabilecek varmı
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Jbmenu yardım
Baktım kolay ama bir bakıma zor bir menü, özel olarak ayarlanmış.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
Jbmenu yardım
bu menüye sadece 1-2 ekleme yapılmış internette cs 1.6 jail 2012 jbmenu diye aratırsanız bunun aynısını bulursunuz modelleri vb değiştirirsiniz 1-1 aynısı olur.
Linklerini gizle |
-
Jbmenu yardım
Evet kolay gibi gözüküyor ama zor yapabilirseniz çok sevinirimPoseidon* yazdı: Cmt Nis 07, 2018 2:54 pm Baktım kolay ama bir bakıma zor bir menü, özel olarak ayarlanmış.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Jbmenu yardım
Bu menüyü bulamassınız dış görünüşü benziyor olabilir ama özel kodalnmış bir menu
Linklerini gizle |
-
Jbmenu yardım
MertMatin* yazdı: Pzr Nis 08, 2018 1:09 am Bu menüyü bulamassınız dış görünüşü benziyor olabilir ama özel kodalnmış bir menu
Bu jbmenuyu yazabilirmisiniz benim kodlama bilgim yok
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Jbmenu yardım
Özel bi jbmenu öyle kolay şekilde eklenti yazılsa herkes eklenti yazardı be kardeşim. En az 2 günümü alır bu menüyü yapmak benim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Jbmenu yardım
Evet kolay eklenti deyil herkez yazamaz dış görünüşden bakmak güzel fakat bu jbmenuyu içine girdiğinizde siteye bağlı olduğunu göreceksiniz.Ve birçiok ek özellikleri var yapılabilir ama emek hırsızlığı olacağını düşünürüm zaten menüyü adam eden 1 2 menüsü onlarda servere ait bir özellik
Linklerini gizle |
-
Jbmenu yardım
Benim için önemli olan siteye bağlanması elit menüsü değil buna benzer bir menu lazım bana sade ama içi dolu zor biliyorum ama yardım edebilirseniz sevinirimMertMatin* yazdı: Pzr Nis 08, 2018 10:05 pm Evet kolay eklenti deyil herkez yazamaz dış görünüşden bakmak güzel fakat bu jbmenuyu içine girdiğinizde siteye bağlı olduğunu göreceksiniz.Ve birçiok ek özellikleri var yapılabilir ama emek hırsızlığı olacağını düşünürüm zaten menüyü adam eden 1 2 menüsü onlarda servere ait bir özellik
Linklerini gizle |