Merhabalar değerli forum üyeleri, yeni açmış olduğum Jailberak sunucum için bazı eklentiler aramaktayım. Fakat çoğunluğu hata verip çalışmamakta. Yorumda bildiğiniz, sağlam bir şekilde çalışan eklentileri paylaşabilir misiniz?
İhtiyaç olan eklentiler: JBMenu, Say, Redbull, CtMenu, C4Menu, Catisma Menu, Ust Yazi, Admin Pelerin, Admin Sapka vb. iş görecek tüm eklentileri paylaşabilirsiniz.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Jailbreak Sunucusu İçin Eklenti İstekleri
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 24
-
JBMENU - eklentiler-pluginler/gelismis-temiz-jai ... 33437.html
Say - viewtopic.php?p=139120#p139120
CTMenu - eklentiler-pluginler/gelismis-temiz-men ... 45017.html ( içinde c4 var)
bunlar sadece bir kısmı diğerlerini forum üzerinden bulabilirsin.
CTMenu - eklentiler-pluginler/gelismis-temiz-men ... 45017.html ( içinde c4 var)
Link: | |
Linklerini gizle |
-
CTMenu çalıştı fakat JBMenu çalışmadı, ek olarak bahsettiğim say plugini şu şekilde. Say otomatik reklam yani sistem tarafından yapılan reklamı diyorum. Birden fazla say geçiyor sistem.FatihBey21512 yazdı: Pzr Ara 12, 2021 9:56 pm JBMENU - eklentiler-pluginler/gelismis-temiz-jai ... 33437.html
UstYazı, Redbull, CtMenu, C4Menu, CatismaMenu pluginleri bulundu.
Geriye kalan ihtiyacım olan pluginler; JBMenu, Say Oto Reklam, Admin Özel Şapka & Pelerin, Slot Özel Şapka & Pelerin.
Ek olarak takım transferi gerçekleştiğinde çıkan yazı için bir plugin lazım ve kaçıncı gün oynanıyor onunla ilgili bir plugin lazım.
Linklerini gizle |
-
say eklentisi panelde eklentiler kısmında var oradan açabilirsin, bir de üşenmezsen a'dan z'ye aradığın herşey bir birinden güzel halde forumda varKronoS! yazdı: Pzt Ara 13, 2021 12:29 amCTMenu çalıştı fakat JBMenu çalışmadı, ek olarak bahsettiğim say plugini şu şekilde. Say otomatik reklam yani sistem tarafından yapılan reklamı diyorum. Birden fazla say geçiyor sistem.FatihBey21512 yazdı: Pzr Ara 12, 2021 9:56 pm JBMENU - eklentiler-pluginler/gelismis-temiz-jai ... 33437.html
Geriye kalan ihtiyacım olan pluginler; JBMenu, Say Oto Reklam, Admin Özel Şapka & Pelerin, Slot Özel Şapka & Pelerin.
Ek olarak takım transferi gerçekleştiğinde çıkan yazı için bir plugin lazım ve kaçıncı gün oynanıyor onunla ilgili bir plugin lazım.
Linklerini gizle |
-
Deniyorum da, yüklense de çalışmıyor. Bu yüzden çalışan,sağlam pluginler arıyorum.FatihBey21512 yazdı: Pzt Ara 13, 2021 1:25 amsay eklentisi panelde eklentiler kısmında var oradan açabilirsin, bir de üşenmezsen a'dan z'ye aradığın herşey bir birinden güzel halde forumda varKronoS! yazdı: Pzt Ara 13, 2021 12:29 amCTMenu çalıştı fakat JBMenu çalışmadı, ek olarak bahsettiğim say plugini şu şekilde. Say otomatik reklam yani sistem tarafından yapılan reklamı diyorum. Birden fazla say geçiyor sistem.FatihBey21512 yazdı: Pzr Ara 12, 2021 9:56 pm JBMENU - eklentiler-pluginler/gelismis-temiz-jai ... 33437.html
Linklerini gizle |
-
İstediğim Say Oto Reklam Eklentisi Şu Şekilde Olacak;
Reklam-1: xxxxxxxxxxxx
Reklam-2: xxxxxxxxxxxx
[30 saniye sonra]
Reklam-3: xxxxxxxxxxxxx
Reklam-4: xxxxxxxxxxxxx
[30 saniye sonra]
vb.
bu şekilde devam edecek. Yani her seferinde 2'şerli ve farklı reklamlar çıkarmak istiyorum.
Reklam-1: xxxxxxxxxxxx
Reklam-2: xxxxxxxxxxxx
[30 saniye sonra]
Reklam-3: xxxxxxxxxxxxx
Reklam-4: xxxxxxxxxxxxx
[30 saniye sonra]
vb.
bu şekilde devam edecek. Yani her seferinde 2'şerli ve farklı reklamlar çıkarmak istiyorum.
Linklerini gizle |