İstek semiclip plugin
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 138
- Clan İsmi: Good Old Days
İstek semiclip plugin
Semiclip hep kapalı olucak sadece ctmenu'den acildigi zaman açılacak böyle bir semiclip plugini varmı csduragının semiclip controllerini yükledim ama yapamadım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
İstek semiclip plugin
@Xander bu sorunu daha öncede yaşamıştık sen çözmüştün arkadaşada yardımcı olarak bi sorun daha çözebilirsin benim iyilik melegim 

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
İstek semiclip plugin
Güvenlik Ayarlarındakı Semiclip Kapatıp Bunu Kurun Sorun Çözülecektir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
İstek semiclip plugin
Bilgisiz bi şekilde başkalarıda yargısız infaz yapıyorsunuz verdiğiniz bilgiler yanlış,masquerade yazdı:Köşende ağla haydi tutma
Güvenlik ayarları bölumundeki semiclipi açsanızda kapatsanızda konsoldan "amx_cvar semiclip 0" diye bi komut göndersenizde çalışmaz çalışması için ayrı semiclip yuklemeniz gereklidir...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
İstek semiclip plugin
Sizin sorununuza gelirsek altta ekte atacagım semiclip pluginini kullanabilirsiniz klan olarak biz bunu kullanıyoruz...trdoodlez yazdı:Semiclip hep kapalı olucak sadece ctmenu'den acildigi zaman açılacak böyle bir semiclip plugini varmı csduragının semiclip controllerini yükledim ama yapamadım
Semiclip hep kapalı kalacak sorununuda çözmeniz için her el sonu sıfırlama plugini göndericem bu 0'a ayarlıdır her zaman kapalı olacak semiclip...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |