[istek] CT -T için özel admin şapka
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1958
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Merhaba şimdiden teşekkür ediyorum yardım edecek olan arkadaşlara.
Aslında istediğim çok kolay birşey ama ne yazık kı bir türlü başaramadım. admin_mark pluginini bilmeyen yoktur sanırım. Şimdi şöyle birşey yapmaya çalıştım kendimce. ADMİN t de olduğu zaman şapkası kırmızı. CT olduğu zaman şapkası mavi olacak.
Ama bir türlü yapamadım. Ya ikiside kırmızı oldu ya ikiside mavi veya ct kırmızı t mavi. Bir türlü t yi kırmızı ct yi mavi yapamadım.
Sizden ricam bu ufak isteğimi yapabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Aslında istediğim çok kolay birşey ama ne yazık kı bir türlü başaramadım. admin_mark pluginini bilmeyen yoktur sanırım. Şimdi şöyle birşey yapmaya çalıştım kendimce. ADMİN t de olduğu zaman şapkası kırmızı. CT olduğu zaman şapkası mavi olacak.
Ama bir türlü yapamadım. Ya ikiside kırmızı oldu ya ikiside mavi veya ct kırmızı t mavi. Bir türlü t yi kırmızı ct yi mavi yapamadım.
Sizden ricam bu ufak isteğimi yapabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Kod: Tümünü seç
new MODEL_MARK[] = "models/admin_mavi.mdl"
new MODEL_MARK2[] = "models/admin_kirmizi.mdl"
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dostum teşekkür ediyorum ilgilendiğin için fakat. Servere bunu yüklediğimde CT ye geçtiğimde sorun yok. Fakat T ye geçtiğimde "Server shutting down" diyor. Yani çöküyorBy.Dehset yazdı:Buyur ;Kod: Tümünü seç
new MODEL_MARK[] = "models/admin_mavi.mdl" new MODEL_MARK2[] = "models/admin_kirmizi.mdl"
admin_mark.sma
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
admin_kirmizi.mdl yi models klasörüne yükledin mi ?emirakpinar yazdı: Dostum teşekkür ediyorum ilgilendiğin için fakat. Servere bunu yüklediğimde CT ye geçtiğimde sorun yok. Fakat T ye geçtiğimde "Server shutting down" diyor. Yani çöküyor
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
- İletişim:
Tekrar Denermisiniz ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hata vermiyor fakat bu seferde CT de maviyken T de yok. Şapkasız yani. @By.Dehset
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hocam kusura bakmayın ufak bi precache hatası gözümden kaçmışemirakpinar yazdı:Hata vermiyor fakat bu seferde CT de maviyken T de yok. Şapkasız yani. @By.Dehset
Buyur ;
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dostum çok oluyorum biliyorum ama bu sefer herhangi bir sıkıntı yok başarıyla çalışıyor ama. T dekinin kafasındaki mavi, CT ninki kırmızı . Ben tam tersi olmasını istiyorum bunu kendi çabalarımlada yapmıştım ama uyumlu olmamıştı pek. Sana zahmet onunda bir hal çağresini bulabilir misin ? @By.Dehset
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
emirakpinar yazdı:Dostum çok oluyorum biliyorum ama bu sefer herhangi bir sıkıntı yok başarıyla çalışıyor ama. T dekinin kafasındaki mavi, CT ninki kırmızı . Ben tam tersi olmasını istiyorum bunu kendi çabalarımlada yapmıştım ama uyumlu olmamıştı pek. Sana zahmet onunda bir hal çağresini bulabilir misin ? @By.Dehset
new MODEL_MARK[] = "models/admin_mavi.mdl"
new MODEL_MARK2[] = "models/admin_kirmizi.mdl"
new MODEL_MARK[] = "models/admin_kirmizi.mdl"
new MODEL_MARK2[] = "models/admin_mavi.mdl"
Linklerini gizle |