ichat a tag ekleme (SvSahibi-Yönetici-Admin-Slot)
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1233
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
kardeşim bide ichatı nasıl kapatıcam
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
plugins.ini 'ye Gelip iChat_2.3.3.amxx Başına ; Koyun. Yani
;iChat_2.3.3.amxx
;iChat_2.3.3.amxx
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Bu kadarda üşengeç olmayın yahu.delyy yazdı:kardesim sunucu sahibi rcon olsun
yönetici doku olsun
admin ban olsun
slot yesıl yazı olsun
bu sekilde derleye bilirmisin ?
Ayağınıza hazır plugin gelmiş. İçine gir düzenle
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs8.csduragi.com
@Fatih ~ EjderYa kardeşim aynisini banada yapmistin bi ara eklenti istedigimde eger yardim etmiyeceksen yorum yapma yazmistim adam demekki bilmiyor düzenlemesini burasi yardim yeri niye csduraginin musterilerine boyle cevap veriyorsun ki dostum sen yapabiliyorsan yapar koyarsin teşekkur eder geceriz ama hazir eklenti gelmis ayagina duzenle diyorsun adam bilmiyor demek ki istiyor sizden ne var bunda
Linklerini gizle |
gramuz123 yazdı:@Fatih ~ EjderYa kardeşim aynisini banada yapmistin bi ara eklenti istedigimde eger yardim etmiyeceksen yorum yapma yazmistim adam demekki bilmiyor düzenlemesini burasi yardim yeri niye csduraginin musterilerine boyle cevap veriyorsun ki dostum sen yapabiliyorsan yapar koyarsin teşekkur eder geceriz ama hazir eklenti gelmis ayagina duzenle diyorsun adam bilmiyor demek ki istiyor sizden ne var bunda
Gün içerisinde özelden bile özel mesajla eklenti isteği geliyor ki hepsiyle ilgilenemiyorum. Ve boş vaktimde hemen hemen hiç yok. Ben yardımcı olabileceğim kadar yol gösteriyorum. eger yardim etmiyeceksen yorum yapma Dediğin zaman zaten benim gözümde bitmiş oluyor. AmxModx ' de ayrıca Sunmuş ADMIN_* Yazdığın an karşısan ADMIN_RCON , ADMIN_KICK Gibi Şeyler Çıkıyor. Benim Burda Böyle Söylemememin Sebebi Adamın yapamaması değil. Önemli değil canı sağ olsun.
Bir Nasıl Yapabilirim diye sormak var.
Birde Şöyle Yapıp Atın demek var.
Burada Kullanıcılara Hazır Balık Vermek İstiyorsan buyur ver..
Olta atmasını öğretmeyi tercih ederim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs8.csduragi.com
ama siz sma nin icine girip duzenleyin diyorsunuz bu adama admin rconu vb burdan düzenle demiyorsunuz bu yardim degil madem boyle bir şey diyorsunuz nasil düzenliyeceginide mesela define de ADMIN_RCON yaziyor diyelim bunu baska bir yetki yap diyebilirsiniz sizin suan burda yaptiginiz sey icine girin düzenleyin demek bu adam bir daha mesaj aticak nasil düzelticegim diye en basta deseniz eywallah da benim konularimi okumadanda kafaniza gore mesaj atmistiniz arastirma yapmadan konu acmayin diye orda ben eklentinin farkli bi yolunu sormustum onuda size soyledim zaten dahada mesaj atmamistiniz dedigim gibi yardimci olmak istiyorsaniz bu yukardaki yazida mesela admin_Rcon yetkisini duzenle gibi bir şey yazablilrdinizFatih ~ EjderYa yazdı:Bu kadarda üşengeç olmayın yahu.delyy yazdı:kardesim sunucu sahibi rcon olsun
yönetici doku olsun
admin ban olsun
slot yesıl yazı olsun
bu sekilde derleye bilirmisin ?
Ayağınıza hazır plugin gelmiş. İçine gir düzenle
Linklerini gizle |
-
- İletişim: