HLDS Addons hata
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 63
HLDS Addons hata
rh_emit_sound2 kodunı kullandığımda @F.T.H nin bi konuda atmış olduğu client cs de çalışmıyor addons umu bırakıyorum modül eksikliğinden diye tahmin ediyorum nasıl düzeltebilirim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
HLDS Addons hata
Log basıyormu ?PawNod yazdı: Cmt Oca 30, 2021 10:11 pm rh_emit_sound2 kodunı kullandığımda @F.T.H nin bi konuda atmış olduğu client cs de çalışmıyor addons umu bırakıyorum modül eksikliğinden diye tahmin ediyorum nasıl düzeltebilirim
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
HLDS Addons hata
Evet şu şekilde
L 30/01/2021 - 21:02:21: [ReAPI] ReGameDll: isn't available
Linklerini gizle |
HLDS Addons hata
Son ReGameDLL sürümü 5.20.0.492 cstrike içerisine atın ve yer değiştirin ⇣PawNod yazdı: Cmt Oca 30, 2021 10:34 pm Evet şu şekilde
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
HLDS Addons hata
ReHLDS ve ReGameDLL gerekli onun için, onu kurmadım çünkü oyuna girmek için HLDS başlatacaksın steam gerekecek falan uğraştırıyor, küçük bir eklenti için bu zahmetlerle uğraşmayı sevmediğimden genelde kullanmıyorum.
Yekta paylaşmış onu kullan hiç olmadı dev-cs.ru sitesine girip sağ taraftan tüm modülleri indir temiz bir kurulum yap
gelistirme-arac-gerecler/amxmodx-kurulum-t14681.html
Yekta paylaşmış onu kullan hiç olmadı dev-cs.ru sitesine girip sağ taraftan tüm modülleri indir temiz bir kurulum yap
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
HLDS Addons hata
Pcden indirmeye çalıştığımda indirmedi telefondan indirmeye çalışıp geri dönüş yaparım teşekkürler yardımcı olan herkeseF.T.H yazdı: Cmt Oca 30, 2021 10:48 pm ReHLDS ve ReGameDLL gerekli onun için, onu kurmadım çünkü oyuna girmek için HLDS başlatacaksın steam gerekecek falan uğraştırıyor, küçük bir eklenti için bu zahmetlerle uğraşmayı sevmediğimden genelde kullanmıyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
HLDS Addons hata
Konudan indirdim hafta sonu baya uğraştım direk kurulu olan nosteam bi rehlds yok mu :/
Linklerini gizle |
-
HLDS Addons hata
Sağlıklı bir hlds istiyorsanız steam olanını tercih edin. Non-steam olan bir yerde elbet patlak verir.
Linklerini gizle |
-
HLDS Addons hata
gelistirme-arac-gerecler/hlds-test-sunu ... 38028.html bunu denedinizmi
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
HLDS Addons hata
Steam yazdığı için bakmamıştım nonsteam da varmış deneyeceğim