havdan yağan kutu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 17
- Server Ip/DNS: cs105-cs129-ts134
- Clan İsmi: StarX ` Gaming
havdan yağan kutu
@PaZee sana hertürlü güveniyorum sen yaparsın boş zamanın olunca yap sende kurtul bazı arkadaşlarda istiyor hatta bizde kurtulalım yani 

Link: | |
Linklerini gizle |
havdan yağan kutu
models/biohazard klasöründe boxes.mdl adında kutu modeli ve sprites klasöründe supl_new.spr dosyası bulunması gerekiyor. Dosyaları forum içinden bulabilirsin.
VE;
bu bölüme kutudan çıkmasını istediğin itemleri yazarsın. Zaten ayrıntılı bir konu vardı. Birebir uygula bio içinde verdiğmi kullan.
VE;
Kod: Tümünü seç
public give_present(id)
{
switch (random_num(0, 3))
{
case 0: //Hediye kodu
case 1: //Hediye kodu
case 2: //Hediye kodu
case 3: //Hediye kodu
}
}
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
havdan yağan kutu
KaoSBeY2 yazdı:Editlenebilir canım arkadaşımTunnS[C] yazdı:@kaosbey2
Bu attıgının supply box la alakası yok bu oldugun zaman yere dusuyorbiodan anlamıyorum bu yüzden editlicek kişi buyursun
.... Supplybox plugini ile bonusbox plugini arasında dünya kadar fark var. Yorum yapmak için yorum yapmayın. Forumda Supplybox pluginleri bulunmaktadır. Sadece bioda anlaşılmama olayı vardır.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 17
- Server Ip/DNS: cs105-cs129-ts134
- Clan İsmi: StarX ` Gaming
havdan yağan kutu
Malesef Biohazard diye klasör yok spr yoktu :/ViTaLiTy. yazdı:models/biohazard klasöründe boxes.mdl adında kutu modeli ve sprites klasöründe supl_new.spr dosyası bulunması gerekiyor. Dosyaları forum içinden bulabilirsin.
VE;bu bölüme kutudan çıkmasını istediğin itemleri yazarsın. Zaten ayrıntılı bir konu vardı. Birebir uygula bio içinde verdiğmi kullan.Kod: Tümünü seç
public give_present(id) { switch (random_num(0, 3)) { case 0: //Hediye kodu case 1: //Hediye kodu case 2: //Hediye kodu case 3: //Hediye kodu } }
Linklerini gizle |
havdan yağan kutu
Dostum yazdığımı tam oku. Dosyalarını sen bulacaksın. Sma dosyası sağlam.
Linklerini gizle |