haritanın bazı yerlerine hız kutusu ekleme
Moderatör: Moderatörler
-
taha aydemir26
Konu Sahibi - Mesajlar: 404
selam arkadaşlar birkaç serverde denk geldim fakat bulamadım bu plugini özel mi yoksa paylaşılan bir plugin mi bilgim yok.
haritanın bazı bölgelerinde yerde kutu var o kutunun üstüne geldiğinizde kutu sizi hızlı bir şekilde gideceğiniz yöne doğru iktiriyor. elinde bu plugin olan varsa rica etsem paylasabilir mi ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşekkürler
haritanın bazı bölgelerinde yerde kutu var o kutunun üstüne geldiğinizde kutu sizi hızlı bir şekilde gideceğiniz yöne doğru iktiriyor. elinde bu plugin olan varsa rica etsem paylasabilir mi ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşekkürler
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
taha aydemir26
teşekkürler kral fakat bu hatalı mesela koyuyorum haritanın istediğim yerine herhangi bir kutu map değişince sv resetlenince vs. gidiyor kaydedemiyoruz. ayriyetten kutular yere sıfır değil yerden yukarıda duruyor kaldırım gibi falan
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- İletişim:
menusunden milimetrelik ayar yapılıyor olması lazım, kayıt olmuyorsa vault mödülü kapalı olabilir
| Linklerini gizle |
-
taha aydemir26
menüde herhangi bir save vs. falan yok elinde farklı bir versiyon mevcut mu bu biraz sıkıntılı sanırım. eğer varsa sevinirim veya yardımcı olursanByBuLuT ☪ yazdı: Cmt Eki 31, 2020 4:35 pm menusunden milimetrelik ayar yapılıyor olması lazım, kayıt olmuyorsa vault mödülü kapalı olabilir
| Linklerini gizle |
-
Snake.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=62967 bunu da kullanabilirsin, save özelliği vardır
| Linklerini gizle |
-
taha aydemir26
teşekkür ederim ama içerisinde aşırı derecede dosya var model. sound. spr. vs. vs. bana sadece modeli ve plugini lazım birde save özelliğiSnake. yazdı: Pzr Kas 01, 2020 1:59 am https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=62967 bunu da kullanabilirsin, save özelliği vardır
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- İletişim:
benim attığım configs içerisine blocks diye dizin açması lazım açamadıysa sen aç sonra eklentiden blockları ayarladıktan sonra advanced sayfasında write to file var ona basınca koyduğun blocklar savelenir
| Linklerini gizle |