Half life mod
Moderatör: Moderatörler
-
rekorbende1
Konu Sahibi - Mesajlar: 960
Half life mod
Half life modu olan. Varmı böyle değişik değişik maplar silahlar karakterler boyle bir modu olan. Varsa paylasabilirmi ve sürekli jaildeyiz jailde o mod un aktif olmasını istemiyorum yardımcı olabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
uPNosT
Half life mod
Mod yerine Half Life Serveri açsan daha iyi olmazmı ? ben daha öncede duymadım öyle bir mod
| Linklerini gizle |
-
specified
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
-
rekorbende1
Half life mod
@specified
Kurmayı bilmiyorum bana kurabilirmisin bu tam istediğim gibimi ? Yani Değişik silahlar maplar karakterler vesaire ?
Kurmayı bilmiyorum bana kurabilirmisin bu tam istediğim gibimi ? Yani Değişik silahlar maplar karakterler vesaire ?
| Linklerini gizle |
-
specified
- İletişim:
Half life mod
@rekorbende1 gg_enable 0 yaptiginda senin istedigin gibi olur, sen yükle takıldığın yer olursa bana yazarsın
| Linklerini gizle |
-
rekorbende1
-
specified
- İletişim:
Half life mod
Zip dosyasında yokmu?rekorbende1 yazdı:Silahlar maplar filan yok galiba sadece sma si var
| Linklerini gizle |
-
rekorbende1
-
uPNosT
-
The Professiona͏l
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Half life mod
Gönderdiğin adresteki eklenti gun game tarzı seviye eklentisi... Half life silah ve karakterleriyle alakası yokspecified yazdı:https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=180714
Eğer istediğin server-tanitimi-clan-tanitimi/half-life ... t4868.html böyle bir mod ise bunu kendin hazırlaman gerekiyor çünkü böyle bir mod henüz paylaşımda değil... Yakında tekrar açmayı düşünüyoruzrekorbende1 yazdı:Half life modu olan. Varmı böyle değişik değişik maplar silahlar karakterler boyle bir modu olan. Varsa paylasabilirmi ve sürekli jaildeyiz jailde o mod un aktif olmasını istemiyorum yardımcı olabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler
| Linklerini gizle |