; "STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstuv" "ce" (Steam ID ye bagli Oyunculara)
; "123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstuv" "de" (IPye bagli oyunculara)
; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstuv" "a" (Normal isim ve sifre ile Oyunculara)
; "STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstuv" "ce" (Steam ID ye bagli Oyunculara)
; "123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstuv" "de" (IPye bagli oyunculara)
; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstuv" "a" (Normal isim ve sifre ile Oyunculara)
Dediklerin hepsini yaptım fakat olmadı butun yetkılerıde sildim user. iniden yetkı yazıyorum aktıf olmuyor
BuroooUst yazdı:@emirakpinar Kardesım yaptıgın ayıp butun yetkılerı sıldım cevap vermıyorsun bumu senın yaptıgın yardım ?
Kusura bakmayın ancak kullanıcı bir tek sizinle ilgilenmiyor ekstra olarakda kendi işi varsa kendi işiylede ilgileniyor yargılayıcı konuşmalarınızı kendinize saklayın sorununuz çözulmediyse cevap yazın yardımcı olayım.
BuroooUst yazdı:@emirakpinar Kardesım yaptıgın ayıp butun yetkılerı sıldım cevap vermıyorsun bumu senın yaptıgın yardım ?
Forumda değildim şuan görüyorum. Ayriyeten yetkileri silmeniz gerektiği konusunda bir şey söylemedim. Sorunu hala çözemedi iseniz alt panel açıp özelden gönderin.
Forumda değildim şuan görüyorum. Ayriyeten yetkileri silmeniz gerektiği konusunda bir şey söylemedim. Sorunu hala çözemedi iseniz alt panel açıp özelden gönderin.