Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Furien Menumdeki Bıcaklara Nasıl Damage Ayalarım

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Sartes

Mesaj gönderen Sartes »

Merhabalar Herkese İyi Günler Dilerim Benim Bİr Sorunum Var Elimde Bi Tane Furien Menü Var Ve Damage Ekleyemiyorum Yada Azaltamıyorum Vip Özel Menüsünde Ve User Menüsündeki Bıçaklar Eşit Vuruyor Nasıl Çözebilirim ?
Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Mesaj gönderen bestcore »

Oyuncu hasar verdiğinde sahip olduğu bıçağı algılatıp hasarlarını ayarlayabilirsiniz, altta verdiğim eklentide hasarı yarıya indiriyor onun gibi yapıp hasarı arttırabilirsiniz.
viewtopic.php?p=316737#p316737

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Sartes

Mesaj gönderen Sartes »

bestcore yazdı: Pzr Nis 18, 2021 9:00 pm Oyuncu hasar verdiğinde sahip olduğu bıçağı algılatıp hasarlarını ayarlayabilirsiniz, altta verdiğim eklentide hasarı yarıya indiriyor onun gibi yapıp hasarı arttırabilirsiniz.
viewtopic.php?p=316737#p316737
Denedim Ve Oyun İçerisinde Komutu Kabul Etmiyor.
say /damageayarla
amx_damageayar

Unknown command: amx_damageayar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Sartes yazdı: Pzr Nis 18, 2021 9:31 pm Denedim Ve Oyun İçerisinde Komutu Kabul Etmiyor.
say /damageayarla
amx_damageayar

Attığım linkteki eklenti o komutu uygulayınca hasarı yarıya indiriyor, sizde olan eklentiyi buna bakarak hasarlarını değiştirebileceğinizi söylemiştim yapamazsanız eklentiyi ek'e koyun halledebilirsem halledeyim. Bu arada "Unknown command" demesinin sebebi eklentiyi kuramamanızda, konsola "amx_plugins" kodunu girip eklenti çalışıyormu diye kontrol edin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Sartes

Mesaj gönderen Sartes »

bestcore yazdı: Pzr Nis 18, 2021 9:45 pm
Sartes yazdı: Pzr Nis 18, 2021 9:31 pm Denedim Ve Oyun İçerisinde Komutu Kabul Etmiyor.
say /damageayarla
amx_damageayar

Attığım linkteki eklenti o komutu uygulayınca hasarı yarıya indiriyor, sizde olan eklentiyi buna bakarak hasarlarını değiştirebileceğinizi söylemiştim yapamazsanız eklentiyi ek'e koyun halledebilirsem halledeyim. Bu arada "Unknown command" demesinin sebebi eklentiyi kuramamanızda, konsola "amx_plugins" kodunu girip eklenti çalışıyormu diye kontrol edin.
Kontrol ettim Ama yarıya düşürdü genede aktif olarak gözükmüyor yanlış yükledimi diye kontrol ettim bir sıkıntıdıa yok ben size eklentiyi bırakıyım bi bakarsanız userler 100 hp slotlar 125 hp vipler 150 hp benim istedigim user bıcakları sağ click ile 105 vurması viplerde 155 vurmasını istiyorum bakarsanız sevinirim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Sartes yazdı: Pzr Nis 18, 2021 10:03 pm Kontrol ettim Ama yarıya düşürdü genede aktif olarak gözükmüyor yanlış yükledimi diye kontrol ettim bir sıkıntıdıa yok ben size eklentiyi bırakıyım bi bakarsanız userler 100 hp slotlar 125 hp vipler 150 hp benim istedigim user bıcakları sağ click ile 105 vurması viplerde 155 vurmasını istiyorum bakarsanız sevinirim
Eklenti eski bir eklenti ve bıçaklar için çok fazla değişken kullanılmış, bu yapılmasına yapılır ama çok kötü yazıldığı için tavsiye etmem. İnternette bulunan daha gelişmiş fruien menuler var onları tavsiye ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Sartes

Mesaj gönderen Sartes »

Haklısınız Ama Aralarında En İyisi Bu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Sartes

Mesaj gönderen Sartes »

bestcore yazdı: Pzr Nis 18, 2021 10:11 pm
Sartes yazdı: Pzr Nis 18, 2021 10:03 pm Kontrol ettim Ama yarıya düşürdü genede aktif olarak gözükmüyor yanlış yükledimi diye kontrol ettim bir sıkıntıdıa yok ben size eklentiyi bırakıyım bi bakarsanız userler 100 hp slotlar 125 hp vipler 150 hp benim istedigim user bıcakları sağ click ile 105 vurması viplerde 155 vurmasını istiyorum bakarsanız sevinirim
Eklenti eski bir eklenti ve bıçaklar için çok fazla değişken kullanılmış, bu yapılmasına yapılır ama çok kötü yazıldığı için tavsiye etmem. İnternette bulunan daha gelişmiş fruien menuler var onları tavsiye ederim.
Yapabileceğimiz Birşey Varmı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Sartes yazdı: Pzr Nis 18, 2021 10:33 pm Yapabileceğimiz Birşey Varmı ?
Eklentiyi baya bir baştan düzenlemek gerekiyor ama buna gerek yok internette aratırsanız bir dünya güncel furien menü var kullanabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Sartes

Mesaj gönderen Sartes »

Teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala