Frag Transfer Menu İstek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2368
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Frag Transfer Menu İstek
Kendimde yapabilirim ancak pcmin çok kötü oluşu internetimin sürekli kesilmesi ve iş yüzünden pcye geçesim gelmiyor bana frag transfer menu yapabilecek birisi varmı acaba ?
Fragtan kalstım normal cs fragı değil benim oluşturduğum bir değer var ve bu değer sadece zmyi silahla oldürdügünce artıyor bu deger zombiskor[id] neyse onemli olan bu değil onemli olan menuden oyundaki kislleri secip seçen kişinin seçtiği kişiye yazdığı veya kolay olsun derseniz menuden seçtiği frag kadar frag atabilmesi
Ana hatları ile eklentiyi oluşturup atarsanız ben ifini felani filanini ayarlarim simdiden tesekkurler.
@Yek'-ta @Taha Demirbaş @PaZee @emirakpinar @NuriReisHDYoutuber @noeldayi @YeKTaBEYy
Fragtan kalstım normal cs fragı değil benim oluşturduğum bir değer var ve bu değer sadece zmyi silahla oldürdügünce artıyor bu deger zombiskor[id] neyse onemli olan bu değil onemli olan menuden oyundaki kislleri secip seçen kişinin seçtiği kişiye yazdığı veya kolay olsun derseniz menuden seçtiği frag kadar frag atabilmesi
Ana hatları ile eklentiyi oluşturup atarsanız ben ifini felani filanini ayarlarim simdiden tesekkurler.
@Yek'-ta @Taha Demirbaş @PaZee @emirakpinar @NuriReisHDYoutuber @noeldayi @YeKTaBEYy
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Frag Transfer Menu İstek
birazcık daha açarmısınız konuyu 3 kere okumama rağmen anlamadım 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Frag Transfer Menu İstek
Daha ne kadar açayıpNuriReisHDYoutuber yazdı:birazcık daha açarmısınız konuyu 3 kere okumama rağmen anlamadım

Svde zm kill diye bi değer var bu değer kişi vip değilse ve zombiyi insanken silahla öldürmüş ise +1 artıyor ben bi trasnfer menu yapıp mesela benim öldürdüğüm 3 tane zm kill değerini sana gondermek istiyorum onun eklentisini istiyorum aslında tam nasıl yapacağımı fazla araştırmadım ama bende bulamadım

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Frag Transfer Menu İstek
hee anladım elimizdeki killi aktarma diyorsun senbybulut55 yazdı:Daha ne kadar açayıpNuriReisHDYoutuber yazdı:birazcık daha açarmısınız konuyu 3 kere okumama rağmen anlamadım
Svde zm kill diye bi değer var bu değer kişi vip değilse ve zombiyi insanken silahla öldürmüş ise +1 artıyor ben bi trasnfer menu yapıp mesela benim öldürdüğüm 3 tane zm kill değerini sana gondermek istiyorum onun eklentisini istiyorum aslında tam nasıl yapacağımı fazla araştırmadım ama bende bulamadım
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
-
- İletişim: