flash ve smoke menü
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 56
flash ve smoke menü
şimdi elimde 2 tane ayrı flash ve smoke bomba menüsü var fakat elimde bomba yokken menüyü açıp model seçince elime direk bombada veriyor ben sadece modeli seçmesini istiyorum ve map değişse bile seçilen modellerin kayıtlı kalmasını istiyorum steam idlere kayıtlı olursa çok iyi olur son olarak 2 ayrı plugini tek pluginli menüye yapabilirmiyiz yapabilecek arkadaş varsa çok memnum olurum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS49.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: KaoS
flash ve smoke menü
Yanlış anlamıyorsam menüne bir kayıt menüsü eklenmesini istiyorsun viewtopic.php?p=311284#p311284 bu link sana yardımcı olabilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
flash ve smoke menü
hayır bu bomba model plugini menüyü açıp bir model seçince elinde bomba yoksa bile bomba veriyor ben sadece modeli seçmesini istiyorum bomba vermesin ekstraFatihBey21512 yazdı: Çrş Tem 14, 2021 4:24 pm Yanlış anlamıyorsam menüne bir kayıt menüsü eklenmesini istiyorsun viewtopic.php?p=311284#p311284 bu link sana yardımcı olabilir.
Linklerini gizle |
-
flash ve smoke menü
buyur,
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
flash ve smoke menü
çok teşekkür ederim rica etsem son olarak bu knife menüyüde steam idlerine kayıt eder misin map degişince model gidiyor
Linklerini gizle |
-
flash ve smoke menü
buyur,
Linklerini gizle |