Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[ReBIO] Fikir istekleri

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
omertas14544

[ReBIO] Fikir istekleri

Mesaj gönderen omertas14544 »

Merhaba, Biohazard modunu yeniden kodluyorum. Gözlemlediğimde neden bunun daha iyisini yapamayayım dedim. Bu modda eklenti yazarlarının işine yarayacak bir çok kod bulunuyor. .ini dosyasından ayar, eklenti kodlayarak özel zombi sınıfları yapabilirsiniz.
Sizce biohazarda ne gibi şeyler güzel gider ? Güzel fikirlerinizi bekliyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

! MarsMelow
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: HellForc Escape

[ReBIO] Fikir istekleri

Mesaj gönderen ! MarsMelow »

Zaten Bende Güzel Bir Menu Üzerindeyim Bio Sana Kendim Bio Uyarladıgım Bicak Menu Atayım Ekle Güzel Olabilir /say Komutu İle Yaparsın Veya Direk Naktive Edersin Bende BioMenu Yapmayı Düşünüoyrum İstersen BicakMenu Atayım

Hayırlı Ramazanlar Başarılar Dilerim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
omertas14544

[ReBIO] Fikir istekleri

! MarsMelow yazdı: Prş Nis 30, 2020 11:54 pm Zaten Bende Güzel Bir Menu Üzerindeyim Bio Sana Kendim Bio Uyarladıgım Bicak Menu Atayım Ekle Güzel Olabilir /say Komutu İle Yaparsın Veya Direk Naktive Edersin Bende BioMenu Yapmayı Düşünüoyrum İstersen BicakMenu Atayım

Kullanan kişinin isteğine bağlı olacak. Sende istersen [ReBIO] - Bıçak Menu başlığı altında konu açarsın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

! MarsMelow
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[ReBIO] Fikir istekleri

omertas14544 yazdı: Prş Nis 30, 2020 11:56 pm
! MarsMelow yazdı: Prş Nis 30, 2020 11:54 pm Zaten Bende Güzel Bir Menu Üzerindeyim Bio Sana Kendim Bio Uyarladıgım Bicak Menu Atayım Ekle Güzel Olabilir /say Komutu İle Yaparsın Veya Direk Naktive Edersin Bende BioMenu Yapmayı Düşünüoyrum İstersen BicakMenu Atayım

Kullanan kişinin isteğine bağlı olacak. Sende istersen [ReBIO] - Bıçak Menu başlığı altında konu açarsın.
Acıcagım Yere Sana Direk Atayım Sen Al Menu İçine Naktive Veyada Say Komutu İle Ekle Zp Den Bio Uyarladım Şimdi Konu Ac Filan Ugrasmaya Gerek Yok Atayım Ozelden Ekle :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
omertas14544

[ReBIO] Fikir istekleri

Özel bir menu aklımda var zaten. ZPMenuyu beğenmiyorum. Biohazarda zaten bıçak menuyede gerek yok. Dediğim gibi ayrı bir konu olarak paylaşırsan belki beğenen kişiler kurabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

! MarsMelow
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[ReBIO] Fikir istekleri

Menu Ne zaman Başlicaksın ? Ve Ne Zaman Biter ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

[ReBIO] Fikir istekleri

Mesaj gönderen ulyoS »

Yıllar önce TunnS sayesinde Bio ile tanıştım. Videodaki halini halen özlüyorum. Güzel yapmıştı bakıp örnekler alabilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

[ReBIO] Fikir istekleri

Mesaj gönderen ENESIZM »

ulyoS yazdı: Cum May 01, 2020 12:14 am Yıllar önce TunnS sayesinde Bio ile tanıştım. Videodaki halini halen özlüyorum. Güzel yapmıştı bakıp örnekler alabilirsin.
bu çocuğun hayal gücü biraz farklı işliyor, verilen fikirden ap ayrı bir yol bulup onu yapıyor. kendi düşündüğünden daha güzel bir şey ortaya çıkıyo

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

[ReBIO] Fikir istekleri

Mesaj gönderen ulyoS »

ENESIZM yazdı: Cum May 01, 2020 12:38 am
ulyoS yazdı: Cum May 01, 2020 12:14 am Yıllar önce TunnS sayesinde Bio ile tanıştım. Videodaki halini halen özlüyorum. Güzel yapmıştı bakıp örnekler alabilirsin.
bu çocuğun hayal gücü biraz farklı işliyor, verilen fikirden ap ayrı bir yol bulup onu yapıyor. kendi düşündüğünden daha güzel bir şey ortaya çıkıyo
Valla Enesim dediğim gibi, eğer TunnS'a benzer bir şey yaparsa gayet tatlı olur. Tutuyordu da onunki.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala