Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

esp hilesi engelleme

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
leman
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

esp hilesi engelleme

Mesaj gönderen leman »

merhabalar yabancı sunucuların çoğunda mevcut bu eklenti
esp hilesi hiçbir şekilde çalıştıramıyor kimse bu plugin mevcutsa atabilirmisiniz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MRX3565

esp hilesi engelleme

Mesaj gönderen MRX3565 »

forumda uzman59 a ulaşın o kuruyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
leman
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

esp hilesi engelleme

Mesaj gönderen leman »

işe yaramıyor onun kurduğu serverlerde rahatça hile açılabiliyor :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

esp hilesi engelleme

Mesaj gönderen emirakpinar »

Yeni panel ile gelecek olan hile koruma sistemini beklemekten başka çağre yok gibi. Tam anlamıyla düzgün ve düzeltilmesi gerekmeyen bir koruma sistemi olsaydı zaten yüklenir veya paylaşılırdı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

esp hilesi engelleme

Mesaj gönderen Yek'-ta »

ESP dediğiniz hileyi tam olarak bilmiyorum ama geçen hafta @uzman59 a hackdetector sma sı atmıştım, uzman59 dan müsaitse kurmasını isteyin. Kurduktan sonra hileyi deneyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

esp hilesi engelleme

Mesaj gönderen uzman59 »

Yek'-ta yazdı:ESP dediğiniz hileyi tam olarak bilmiyorum ama geçen hafta @uzman59 a hackdetector sma sı atmıştım, uzman59 dan müsaitse kurmasını isteyin. Kurduktan sonra hileyi deneyin.

@Yek'-ta

Merhaba konuda bahsi geçen ESP hilesi tam olarak aşağıdaki görselde gözükmekte olan kutucuklardır..

Bu kutucuklar genel olarak Aimbot hilelerinde mevcuttur , bazande cdhack hilelerinde bulunmaktadır..

Bu kutucuk(ESP) hilelerini engellemenin tek yolu panel güvenlik ayarlarındaki Wall Engelleyiciyi açık tutmaktır..

Paneldeki wall engelleyici ESP ve duvar hilelerini %90 oranında engellemektedir..

Zaten bu tür hileleri başka türlü engellemenin yolu yoktur...

Resim

Ayrıca uzman59 'un bazı serverlere kurmuş olduğu R-Aimbot eklentisi @Yek'-ta kardeşimizin bir süre önce paylaşımda bulunmuş olduğu reaimdedectör eklentisinden başka bir eklenti değildir ,tabii ki yektanın direkt paylaşımda bulunulduğu gibi değildir R-Aimbot eklentisi , uzman59 kendi isteğine göre eklentiyi düzenlemiş ve önce kendi serverine sonrada istekde bulunulan bazı serverlere kurulumunu bizzat gerçekleştirmiştir..uzman59 reaimdedectör eklentisini aimbot hilesininde algılamasını sağlamış ve aynı zamanda aimbot algılamasının paneldeki wall engelleyici ile birlikte çalışmasını sağlamıştır.. Paneldeki wall engelleyici ile birlikte ESP kontrolüde sisteme dahil edilmiştir..
Kısaca uzman59 un kurulum yapmış olduğu R,Aimbot eklentisi Yektanın paylaştığı reaimdedectör eklentsinden başka bir eklenti değildir..Sadece R-Aimbot eklentisi üzerinde uzman59 kendince bazı düzenlemeler yapmıştır..
Yektanın reaimdedectör eklentisi yada uzman59un R-Aimbot eklentisi serverinizde kurulu ise panel güvenlik ayarlarındaki wall engelleyiciyi kapatmadığınız sürece ESP (duvar)hileleri serverinizde çalışması mümkün değildir...
Defalarca farklı isim ve özellikte belkide sizin arayıpta bulamayacağınız yerlerden özellikle araştırılarak Aimbot ve ESP hilleleri uzman59 tarafında test edilmiştir.. Sonuç : Hileler kesinlikle engellenmektedir..

Yekta paylaştığın hacdedectör eklentisi ile ilgilenemedim ,kurulum yada testde yapamadım..
Önümüzdeki bir hafta yada ongün boyuncada hiç birşeyle ilgilenemeceğim gibi görünmekte..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
leman
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

esp hilesi engelleme

Mesaj gönderen leman »

anlamadınız diyelimki aramızda duvar yok esp hilesi çalışıyor bunu engellemek istiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

esp hilesi engelleme

Mesaj gönderen uzman59 »

leman yazdı:anlamadınız diyelimki aramızda duvar yok esp hilesi çalışıyor bunu engellemek istiyorum
@leman

leman server ip adresiniz nedir?

teamspeak3 adresinizi de özelden atın akşam müsait olursam gelir kontrol ederim..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mkiranatli
Server Ip/DNS: 213.238.173.28
Clan İsmi: Quanaril ' Jail
İletişim:

esp hilesi engelleme

Mesaj gönderen mkiranatli »

uzman59 yazdı:
leman yazdı:anlamadınız diyelimki aramızda duvar yok esp hilesi çalışıyor bunu engellemek istiyorum
@leman

leman server ip adresiniz nedir?

teamspeak3 adresinizi de özelden atın akşam müsait olursam gelir kontrol ederim..
Hacım serverimizi taşıdık.. 56 'ya geçtik.. TS43 'e gelir misin hacım şu eklentiyi birdaha kursan sana zahmet.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala