eski ct menu çıkıyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 33
eski ct menu çıkıyor
Serverime ctmenu ekledim gelişmiş ilk başta çıkıyor ama sonra kapatıp /ctmenu yazınca eski sürüm olan çıkıyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
eski ct menu çıkıyor
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... s-jail.ini
İçerisinden ctmenu jbmenu gibi eklentileri çıkartıp kendi eklentilerinizi ekleyip kaydedin. Ardından plugins.ini klasörüne giriş yapıp diğer jbmenu gibi eklentilerini kapatınız.
İçerisinden ctmenu jbmenu gibi eklentileri çıkartıp kendi eklentilerinizi ekleyip kaydedin. Ardından plugins.ini klasörüne giriş yapıp diğer jbmenu gibi eklentilerini kapatınız.
Linklerini gizle |
-
-
eski ct menu çıkıyor
bir sorunum daha var fakat yanlışlıkla 2 konu açtığı için açamıyorum lr müzik ekliydi değiştirdim vaw yaptım ama çalmıyor neden acaba ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
eski ct menu çıkıyor
Müziğinizi buraya atınız. Önceden yüklemiş olduğunuz lr eklentisini kaldırın. Yeni vereceğim sesin dosya konumunu değiştiriniz. Müzikle beraber tekrar yükleyiniz.leon5861 yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 4:47 pm bir sorunum daha var fakat yanlışlıkla 2 konu açtığı için açamıyorum lr müzik ekliydi değiştirdim vaw yaptım ama çalmıyor neden acaba ?
Eklentiyi silmenizin sebebi ise daha önce giren oyunculara o isimde ve dosya yolunda yüklenmiş olması. Silmezseniz ilk yüklenmiş olan müzik aktif olup yine çalmama sorunu yaşatacaktır.
Veyahut hiç uğraşmak istemezseniz şuan ki lr eklentinizi atın, ben gerekli düzenlemeleri yapıp size kullanılabilir hale getireyim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 450
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: Respect JB
eski ct menu çıkıyor
dosyanızı wav halinde monoya çevirmelisinizleon5861 yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 4:47 pm bir sorunum daha var fakat yanlışlıkla 2 konu açtığı için açamıyorum lr müzik ekliydi değiştirdim vaw yaptım ama çalmıyor neden acaba ?
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 450
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: Respect JB
eski ct menu çıkıyor
sarkınızı rara cevırıp buraya atınız vardımcı olacaklardır
Linklerini gizle |
-
eski ct menu çıkıyor
http://s3.dosya.tc/server17/e9atyx/lr_icin.rar.html sma dosyasını da attım nasıl düzenlendiğini bilmediğim için ilginize teşekkür ederim bu arada sağolun.
Linklerini gizle |
-
eski ct menu çıkıyor
Monoya nasıl çevirebilirim acabaDetermined yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 4:57 pmdosyanızı wav halinde monoya çevirmelisinizleon5861 yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 4:47 pm bir sorunum daha var fakat yanlışlıkla 2 konu açtığı için açamıyorum lr müzik ekliydi değiştirdim vaw yaptım ama çalmıyor neden acaba ?
Linklerini gizle |