Öncelikle Merhaba arkadaşlar bende bir jbmenu var ama marketi çok eski ben bi güncelleme yapmak istedim de yapamadım burda çok kodlayan arkadaş var bu yüzden sizden rica edicem
Pompa değişicek Kelebek eklenecek [Fiyat -2]
Hacha Değişicek Karambit eklenecek [Fiyat -2]
Machete Değişicek Bayonet eklenecek [Fiyat 10]
CT deki Electro değişicek aşşağıda verdiğim model yüklenecek
Şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim
Eklentideki kodlar değiştirilecek
Moderatör: Moderatörler
-
mkemalsngnl
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
serhat2110
dediğiniz gibi yaparsam karambitin hasarı kelebekten yüksek olacak. Hasarlarını da eşitlememi ister misiniz?mkemalsngnl yazdı: Prş Nis 16, 2020 10:23 am Öncelikle Merhaba arkadaşlar bende bir jbmenu var ama marketi çok eski ben bi güncelleme yapmak istedim de yapamadım burda çok kodlayan arkadaş var bu yüzden sizden rica edicem
| Linklerini gizle |
-
cartelgaming
Dener misin? Modelleri models/jailbreak içine yolla reis.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
mkemalsngnl
vallaha iyi olur kanka eşitlersenserhat2110 yazdı: Prş Nis 16, 2020 11:25 amdediğiniz gibi yaparsam karambitin hasarı kelebekten yüksek olacak. Hasarlarını da eşitlememi ister misiniz?mkemalsngnl yazdı: Prş Nis 16, 2020 10:23 am Öncelikle Merhaba arkadaşlar bende bir jbmenu var ama marketi çok eski ben bi güncelleme yapmak istedim de yapamadım burda çok kodlayan arkadaş var bu yüzden sizden rica edicem
| Linklerini gizle |
-
mkemalsngnl
reis yapmışsında kafama bişey takıldı 1 . modellere attığım modellerin ismini koymuşsun o bende öyle gözükecekcartelgaming yazdı: Prş Nis 16, 2020 11:37 am Dener misin? Modelleri models/jailbreak içine yolla reis.
ama mesela elimde kelebek varsa adam onu pompa gibi görcek 2. leri değiştirmemişsin öyle oluyor diye biliyorum hatalıysan düzelt beni
| Linklerini gizle |
-
cartelgaming
Evet reis 2.modeller yok diye yapmadım atarsan eğer onlarıda ekliyeyim
| Linklerini gizle |
-
mkemalsngnl
kral vallaha bende bulamadım çok aradım da google a nasıl aratacağımı bile bilmiyorum sadece kelebeğin 2 .modeli var bunuda bırakıyorum eklersen iyi olur ama 1 . modeli değişik o yüzden 1 . modelini de silip baştan yazman lazımcartelgaming yazdı: Prş Nis 16, 2020 1:32 pm Evet reis 2.modeller yok diye yapmadım atarsan eğer onlarıda ekliyeyim
ARKADAŞLAR EĞER SİZDE KARAMBİT VE BAYONETİN 2 MODELLİ DOSYALARI VARSA LÜTFEN JBMENU.SMA NIN İÇİNE YAZIN VE DOSYA EKLERİNDEN EKLEYİN LAZIM GERÇEKTEN SİZE GÜVENİYORUM
| Linklerini gizle |