Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Eklentideki Hatalar

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Network17

Eklentideki Hatalar

Mesaj gönderen Network17 »

Selam Arkadaşlar ekteki bulunan markete;
1- 5 saniyelik godmode, 5 saniyelik noclip, 1 dklık unammo, 5 saniyelik hızlandırıcı bu 4 özellik sonradan eklendi. Bu 4 özelliği alınca belirtilen saniye kadar değil ölene kadar devam ediyor mesela 5 saniyelik noclip alıyorum 5 saniye sonra bitmiyor noclip.
2- Kaçar puana alınabileceğini ayarlayamadım. Menü açılınca parantez içine yazıyorum ama yansımıyor.
3- son eklenen 4 özellik şu şekilde olacak 15 saniyelik godmode, 15 saniyelik noclip 1 dklık unammo ve 5 saniyelik hızlandırıcı.
4- menüdeki 6 ve 7 özelliklerin kaç puana alınabileceği menüyü açınca görünmüyor bunları düzeltebilir misiniz?
Teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Network17

Eklentideki Hatalar

yapabilen yok mu arkadaşlar :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Darkness Berry

Eklentideki Hatalar

Mesaj gönderen Darkness Berry »

örneğin diyelim oyuncuya görünmezlik vermek istiyorsun. Menüde şu gördüğün
set_task bölümündeki "gorunmezkapat" isimli bir yazı var. o isimde bir public oluşturuyorsun.

Kod: Tümünü seç

case 8: {
			if(cs_get_user_money(id) >= 12000)
			{
				set_user_rendering(id, kRenderFxGlowShell, 255, 255, 0, kRenderTransAlpha, 0)
				set_task(5.0,"gorunmezkapat",id)
				cs_set_user_money(id, cs_get_user_money(id) - 12000);
				renkli_yazi(id,"!tMarket: !gBasarili bir sekilde !t5 Saniye Gorunmezlik !gSatin alindi.")
				renkli_yazi(id,"!tBilgi: !g5 Saniye sonra bitecek!")
			}
			else
			{
				renkli_yazi(id,"!tMarket: !gUzgunum !nparaniz eksik !g.");
			}
sonra ise bu yazdığımız set_task(5.0,"gorunmezkapat",id) yazan yerin işlevi şöyle bu komutu caselere yazdığımız zaman
12000 $ çekiyor ardından set task taki "5.0" saniyedir. "5.0" saniye sonra publicteki şey gerçekleşektir

Kod: Tümünü seç

public gorunmezkapat(id)
{
	set_user_rendering(id, kRenderFxGlowShell, 0, 0, 0, kRenderTransAlpha, 255)
	renkli_yazi(id,"!tBilgi: !g5 Saniyelik gorunmezlik bitmistir.")
}
sizin plugininize ekleyecektım fakat çok karmaşık anlatmışsınız anlayamadım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Network17

Eklentideki Hatalar

basit aslında god alınıyor ama 5 saniyelik değil kill çekene kadar. bahsettiğiniz süre olayı pluginde çalışmıyor yani . son 4 özellik içinde geçerli bu süre olayı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Darkness Berry

Eklentideki Hatalar

Mesaj gönderen Darkness Berry »

plugine bir göz attım set_task'taki bölümde saniyeyi 60.0 olarak gözüküyor 1 dakika sonra kapanıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Network17

Eklentideki Hatalar

hayır kapanmıyor :) sorun da orada bir çok kere denedim ama kapanmıyor yani noclip olsun hız olsun kapanmıyor ölene kadar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mr.Persians
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: LasTShoT | Clan
İletişim:

Eklentideki Hatalar

Mesaj gönderen Mr.Persians »

Network17 yazdı: Pzr Ara 22, 2019 9:44 pm Selam Arkadaşlar ekteki bulunan markete;
1- 5 saniyelik godmode, 5 saniyelik noclip, 1 dklık unammo, 5 saniyelik hızlandırıcı bu 4 özellik sonradan eklendi. Bu 4 özelliği alınca belirtilen saniye kadar değil ölene kadar devam ediyor mesela 5 saniyelik noclip alıyorum 5 saniye sonra bitmiyor noclip.
2- Kaçar puana alınabileceğini ayarlayamadım. Menü açılınca parantez içine yazıyorum ama yansımıyor.
3- son eklenen 4 özellik şu şekilde olacak 15 saniyelik godmode, 15 saniyelik noclip 1 dklık unammo ve 5 saniyelik hızlandırıcı.
4- menüdeki 6 ve 7 özelliklerin kaç puana alınabileceği menüyü açınca görünmüyor bunları düzeltebilir misiniz?
Teşekkürler.
3.seçenekte yazdığınız ayarlar zaten öyle 15 saniye god 15 saniye noclip 1 dakika unammo yani şuan sorun bunlar çalışmıyormu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Network17

Eklentideki Hatalar

bak hepsi alınabiliyor ancak belirtilen saniyeden fazla alınıyor 15 saniyelik noclip alınca 15 saniye sonunda noclip bitmiyor. yeniden doğana kadar devama ediyor noclip sorun orada

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mr.Persians
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: LasTShoT | Clan
İletişim:

Eklentideki Hatalar

Mesaj gönderen Mr.Persians »

Network17 yazdı: Pzt Ara 23, 2019 6:53 pm bak hepsi alınabiliyor ancak belirtilen saniyeden fazla alınıyor 15 saniyelik noclip alınca 15 saniye sonunda noclip bitmiyor. yeniden doğana kadar devama ediyor noclip sorun orada
ip adresi atarmısın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Network17

Eklentideki Hatalar

cs221

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala