Eklenti yazma hakkında (detay içeride)
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 297
öncelikle merabalar csdurağı ailesi konu yanlış yerdeyse herkezden özür dilerim. yetkililer taşıyabilirlerse taşısın gereken yere. neyse bu konuyu açma sebebim diğer insanlar gibi bende plugin yapmak istiyorum fakat insanlar bu pluginleri nasıl yazıyorlar o kodlar ne işe yarıyor bazılarını bilemiyorum sadace edit yapabiliyorum. sorun şu ki insanlardan bilgili bir insana eklenti yaptırabilirsin fakat o yapan kişi nasıl eklenti yapıyor yani mesela şu eklentiyi yap diyorsun adam sana hemen atıyor o eklentiyi burdan usta coder'lara sesleniyorum kod yazmakta üstünüze yok ama atatürkün dediği gibi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. sözünde bende bir coder olmak istiyorum biri bana kod yazmak için nelerden başlayacağımı ve ne bileyim video varsa videoları paylaşabilirmi bende sizler gibi usta coder olmak istiyorum. değişik pluginler tasarlayıp insanlara paylaşmak istiyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Plugin yazıcaksan pawn dili olarak yazılıyor diye bilmekteyim amx studioda oyle yazıyor acıkcası 
Öncelikle başkalarının yaptıgı eklentileri gözden geçir ne neyi sağlıyor neyi çalıstırıyor vs.vs.vs.
Sonrasında öncelikle basit işlerden basla menuden silah alma menuden para alma vb.
Daha sonrasında bu sekilde kendini geliştir youtubedada zaten eğitim dersleri var kolayca alışırsın bende böyle alıştım.

Öncelikle başkalarının yaptıgı eklentileri gözden geçir ne neyi sağlıyor neyi çalıstırıyor vs.vs.vs.
Sonrasında öncelikle basit işlerden basla menuden silah alma menuden para alma vb.
Daha sonrasında bu sekilde kendini geliştir youtubedada zaten eğitim dersleri var kolayca alışırsın bende böyle alıştım.
Linklerini gizle |
-
@ShooTeR sen bu pluginleri tam olarak nerde deniyorsun? hlds mi?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Cogunlukla HLDS ama cogunluklada cs sunucusunda...
Linklerini gizle |
-
@ShooTeR senden eğitim dersi almak isterdim..
Linklerini gizle |
@Technical no plugin yes eklenti.
İlgili konu başlığı; counter-strike-genel/reapi-ile-ust-skor ... tml#p88246
coder, plugin tarzı kelimeler kullanma.
Birde bilmemek ayıp değil, sormamak(öğrenmemek) sözü Atatürk 'ün sözü değil ki? Atasözü.
İlgili konu başlığı; counter-strike-genel/reapi-ile-ust-skor ... tml#p88246
coder, plugin tarzı kelimeler kullanma.
Birde bilmemek ayıp değil, sormamak(öğrenmemek) sözü Atatürk 'ün sözü değil ki? Atasözü.
Linklerini gizle |
-
Yaptığım birçok mod var ve ben amxx studio’yu sadece eklentileri compile etmek için kullandım, eklentileri notepad++ üzerinden yazdım olay eklenti düzenleyerek işe başlamak.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
1-2 tane jbmenu incele bazı eklentilerin içini aç incele hangi kod ne işe yarıyor hangi kod satırı ne işe yarıyor öğren gerisi gelir.
Linklerini gizle |
-
@Yek'-ta 2 gramlık havamız vardı onuda söndürdün be 

Linklerini gizle |
O basit gözle baktığınız eklentiyi detaylı bir şekilde anlatmışım. Madem bu işlere heveslisiniz, o videoyu izleyip iyicene öğrenmeniz lazım.
Linklerini gizle |