Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Eklenti Hatalı Yardım.

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
monday247

Eklenti Hatalı Yardım.

Mesaj gönderen monday247 »

//cstrike/addons/amxmodx/scripting/24oyunbilgi.sma(56) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/24oyunbilgi.sma(57) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)

2 Errors.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/24oyunbilgi.amx (compile failed).
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MRX3565

Eklenti Hatalı Yardım.

Mesaj gönderen MRX3565 »

dene bakalım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
monday247

Eklenti Hatalı Yardım.

Mesaj gönderen monday247 »

2 di hata 3 oldu :D iyice gitti
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/34oyunbilgi.sma(56) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/34oyunbilgi.sma(57) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/34oyunbilgi.sma(66) : error 030: compound statement not closed at the end of file

3 Errors.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/34oyunbilgi.amx (compile failed)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Eklenti Hatalı Yardım.

Mesaj gönderen vanessaaa »

dene
24oyunbilgi.sma

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala