cbmarksman yazdı: Sal Nis 13, 2021 9:31 pm
Peki şöyle bir şey yapılabilir mi? Herhangi bir oyuncu veya yetkili "demos" içeren bir cümleyi chatten gönderirse gözükmesini engelleyibilir miyiz?
cbmarksman yazdı: Sal Nis 13, 2021 10:05 pm
Ben yıldız şeklinde değil de komple gözükmemesini düşünmüştüm yıldız çirkin duruyor ve acaba ne yazdı düşüncesi oluşturuyor
Ben yıldız şeklinde değil de komple gözükmemesini düşünmüştüm yıldız çirkin duruyor ve acaba ne yazdı düşüncesi oluşturuyor
Adminler ne yazdığını görebiliyor.
O daha kötü adminler demos ne diyip yazıp oyundan çıkıyorlar komple engelleyemiyor muyuz chatte o yazının gözükmesini, şundan bahsetmiyorum cümlede demos varsa silinsin demiyorum, eğer cümlede demos varsa komple o cümle chatte gözükmesin diyorum
Adminler ne yazdığını görebiliyor.
O daha kötü adminler demos ne diyip yazıp oyundan çıkıyorlar komple engelleyemiyor muyuz chatte o yazının gözükmesini, şundan bahsetmiyorum cümlede demos varsa silinsin demiyorum, eğer cümlede demos varsa komple o cümle chatte gözükmesin diyorum
böyle bir şey mümkün mü ona göre araştırıp bulmaya çalışacağım