Zamanındamı ? Boş yorummu atıyordum, ben atmıyordum demiyorum. Sadece arkadaşa söyledim. Sensin benim lafıma atlayan arkadaşın eli tutuyor klavyeyle yazı yaza biliyorsa kendisi cevap verir. Siz niye bu kadar rahatsızsınız acaba? Bu arada ben Azerbaycanlıyım forum hakkında bilgim olmaya bilirdi eskiden Azerbaycanın bi forumu varsa çıkar koy karşıma söyleki var kardeş nasıl bilmiyorsun derim ki eyvallah hata benim ama Adam Türkiyede yaşıyor forum hakkında bilgisi olmalı bence. Neyse uzatmayacağım İyi akşamlar.noeldayi yazdı: Pzr Tem 15, 2018 8:43 pm Boş yorum yapmayalım demişsin zamanında herkez gibi sende yapıyordun? Adam fikrini ortaya atmış .
Deathrun revlenince usp alamama
Moderatör: Moderatörler
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Map değişmek nasıl bi yöntem söyleyeyimmi?noeldayi yazdı: Pzr Tem 15, 2018 8:44 pmAdamın her zaman açtığını ozaman biz bilemeyiz değilmi ? Sonuçta Map değişmekte bir yöntem.
jbal.amxx, map değiş. Oldumu ? Olmadımı ?
Herkes bi jail dr açıyor bu arkadaş kaç aydır servere sahib ? 4 5 aydır diyim ben yada daha fazla hiç dr açılmadımı ?
Linklerini gizle |
-
Bir nevi doğru bir düşünce. Konu ile bir bilgisi olmadığı aşikâr. Deathrunda default ayar zaten CT ye usp verip t yi bıçak ile bırakmaktır. Yeni map 2 kere açma vs değil. O deathrun eklentileri çalışmadığı zaman yapılan bir olaydır.Leooo yazdı: Pzr Tem 15, 2018 8:15 pmBilmediğimiz konularda yardım etmeyelim, boş yorum yapmayalım. :shock: Mapı üst üste 2 kere açma ne alaka ? :roll:
+
Bu cvarı bir deneyin. Muhtemelen sorununuz düzelecektir. Ek eklentiye ihtiyacınız yoktur.
Kod: Tümünü seç
amx_cvar deathrun_giveusp "0"
Pek benim söylemem doğru olmasa da konu ile alakasız, konuya yardımcı olmayacak yorumlar atmayınız lütfen. Çözüm odaklı olmak yerine kavga odaklı oluyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Normalde dr açıldığında silah vb hiçbişey vermiyordu yenilik geldiyse bilemem, plugin yüklemiştir oyüzden silah geliyordur.
Linklerini gizle |
-
Default Deathrun Modu benim dediğim gibi CT usp + knife ve T knife olarak ayarlı. Ek eklenti kurduğunu zannetmiyorum.Leooo yazdı: Pzr Tem 15, 2018 8:59 pm Normalde dr açıldığında silah vb hiçbişey vermiyordu yenilik geldiyse bilemem, plugin yüklemiştir oyüzden silah geliyordur.
Cvar ile ayarlanıyor cvarı attım zaten. Muhtemelen konu çözülecek bu cvar ile.
Linklerini gizle |
-
Katılıyorum, boş boş yorum attık o kadar. Gereklimiydi değildi farkındayım fakat arkadaş bilmiyorsa yorum yapmayacak bu kadar basit. Bilginiz yok ise eğer yorum yapmayacaksınız.Colditz yazdı: Pzr Tem 15, 2018 8:57 pmBir nevi doğru bir düşünce. Konu ile bir bilgisi olmadığı aşikâr. Deathrunda default ayar zaten CT ye usp verip t yi bıçak ile bırakmaktır. Yeni map 2 kere açma vs değil. O deathrun eklentileri çalışmadığı zaman yapılan bir olaydır.Leooo yazdı: Pzr Tem 15, 2018 8:15 pmBilmediğimiz konularda yardım etmeyelim, boş yorum yapmayalım.Mapı üst üste 2 kere açma ne alaka ?
![]()
+
Bu cvarı bir deneyin. Muhtemelen sorununuz düzelecektir. Ek eklentiye ihtiyacınız yoktur.
+Kod: Tümünü seç
amx_cvar deathrun_giveusp "0"
Pek benim söylemem doğru olmasa da konu ile alakasız, konuya yardımcı olmayacak yorumlar atmayınız lütfen. Çözüm odaklı olmak yerine kavga odaklı oluyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Dediğin gibi ola bilir pek bilgim yok mod hakkında eskiden plugin yükleyip usp aldırıyoduk. Kodla ise daha iyi.Colditz yazdı: Pzr Tem 15, 2018 9:01 pmDefault Deathrun Modu benim dediğim gibi CT usp + knife ve T knife olarak ayarlı. Ek eklenti kurduğunu zannetmiyorum.Leooo yazdı: Pzr Tem 15, 2018 8:59 pm Normalde dr açıldığında silah vb hiçbişey vermiyordu yenilik geldiyse bilemem, plugin yüklemiştir oyüzden silah geliyordur.
Cvar ile ayarlanıyor cvarı attım zaten. Muhtemelen konu çözülecek bu cvar ile.

Linklerini gizle |