CSDuragi Isınma Turu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
CSDuragi Isınma Turu
Komando_HerCuLeS yazdı:Selamun Aleykum Beyler CSDuraginin Kendi Isınma Turu var
Orda AMXX Yazıyor Onu değiştirmek için nerden yapmamız lazım yada öyle birşey warmı?
Komando_HerCuLeS yazdı:@|.Gene[R]aL.| Aga ben Bir serverde gördüm adamlar değiştirmiş İstersen İpini vereyim git bak istersen.
cs26.csduragi.com
delyy yazdı:arkadasın demek istedigi sey map deistigin de veya panelden svyi resletdiginde ilk basta ekranın ust orta kısmında ısınma turu var surelı amxx yazıor oo amxx deısme ımkanımız var mı amx yazısını deısbılırsek bende bu konu hakkında bılgı almak ısterım
|.Gene[R]aL.| yazdı: Benim sana aticagim eklentide ayni zaten onlar degistirmenistir kendileri kurmustur caduraginin kendi eklentisini editliyemezsin panelden
CSD default ısınma turu yazılarını buradan değiştirebileceğinizi umuyorum..
Aşağıdaki linki açıp bakınız , klasörün içerisi boş ise kendi isteğinize göre düzenleyebilirsiniz..
Ben denemedim ama ,siz deneyebilirsiniz..
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... art_vl.txt
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
- Clan İsmi: İstanBull's
CSDuragi Isınma Turu
|.Gene[R]aL.| yazdı:oto-restart-eklentisi.rarKomando_HerCuLeS yazdı:@|.Gene[R]aL.|
Başkan atıcakmısın?
icindeki txt dosyasını editle ve panelde
https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... /data/lang
bu yere at sma yi zaten yuklemesını bılıyosundur.Kod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com Web Adresi : www.sthgaming.org
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/oto_restart_isinma.sma(115) : warning 233: symbol "strbreak" is marked as deprecated: Use argbreak() instead
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/oto_restart_isinma.sma(118) : warning 233: symbol "strbreak" is marked as deprecated: Use argbreak() instead
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/oto_restart_isinma.sma(128) : warning 233: symbol "strbreak" is marked as deprecated: Use argbreak() instead
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
CSDuragi Isınma Turu
erdemns yazdı:|.Gene[R]aL.| yazdı:Komando_HerCuLeS yazdı:@|.Gene[R]aL.|
Başkan atıcakmısın?
Deneyebilirsiniz...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
CSDuragi Isınma Turu
Sma cok Eski oldugu ıcın core sisteminde denemedım ama uzman59 sukru abi halletmıs. onu bi deneyin.erdemns yazdı:|.Gene[R]aL.| yazdı:oto-restart-eklentisi.rarKomando_HerCuLeS yazdı:@|.Gene[R]aL.|
Başkan atıcakmısın?
icindeki txt dosyasını editle ve panelde
https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... /data/lang
bu yere at sma yi zaten yuklemesını bılıyosundur.Kod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com Web Adresi : www.sthgaming.org
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/oto_restart_isinma.sma(115) : warning 233: symbol "strbreak" is marked as deprecated: Use argbreak() instead
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/oto_restart_isinma.sma(118) : warning 233: symbol "strbreak" is marked as deprecated: Use argbreak() instead
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/oto_restart_isinma.sma(128) : warning 233: symbol "strbreak" is marked as deprecated: Use argbreak() instead
Linklerini gizle |