[İSTEK] En çok kim oynamış?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 178
Herkese iyi forumlar. Sunucuda en çok çevrimiçi olan oyuncuları, oynadıkları süre ile birlikte motd ekranında TOP15 gibi TOP15 Time olarak gösteren bir eklenti var mı? Eğer yoksa yapabilecek arkadaşlar var mı?
Link: | |
Linklerini gizle |
aLex yapmış paylaşmıştı bozulmuştu sitesi gittiği için sonradn yapan oldumu bilmiyorum.
Linklerini gizle |
buyur bunu buldum bi dene bakalım. ;

Komut & Cvarlar ;
Not: Klasör içindeki fvault.inc dosyasını addons/amxmodx/scripting/include klasörüne atınız.
Eklenti ;

Komut & Cvarlar ;
Kod: Tümünü seç
"say /toptime", "say /toptime15", "say /tt15", "say /time15" : En çok oynayanlar listesini gösterir.
"say /mytime" : Oyuncunun zamanını ve sıralamasını gösterir.
"amx_timelist_reset" : Tüm siralamaları sıfırlar.
"amx_timelist 15" : Listedeki oyuncu sayısı.
"amx_timecolor 1" : Liste tema rengi ( 1 = kırmızı && 2 = mavi )
Eklenti ;
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 178
Deneyeceğim, teşekkürler.mr1mr2 yazdı: Cum Eyl 07, 2018 3:52 pm buyur bunu buldum bi dene bakalım. ;
Komut & Cvarlar ;Not: Klasör içindeki fvault.inc dosyasını addons/amxmodx/scripting/include klasörüne atınız.Kod: Tümünü seç
"say /toptime", "say /toptime15", "say /tt15", "say /time15" : En çok oynayanlar listesini gösterir. "say /mytime" : Oyuncunun zamanını ve sıralamasını gösterir. "amx_timelist_reset" : Tüm siralamaları sıfırlar. "amx_timelist 15" : Listedeki oyuncu sayısı. "amx_timecolor 1" : Liste tema rengi ( 1 = kırmızı && 2 = mavi )
Eklenti ;
TopTime15.rar
Linklerini gizle |