Base Builder Serverimize Mesela Normal 4 tane zombi var serverde otomatik gelen fakat onların altına 5.yi eklemek istiyoruz , yani tek zombi halinde , Bunu Daha Önce Yapmıştım Fakat Şuan Dosyaları Kaybettim.
MRX3565 yazdı:Panelde hazır olan bir eklentiye ne kadar şey eklesenizde etki etmez, tekrar bir sma yüklenmesi gerek diye biliyorum.
Hocam Ben Bunu Yapmıştım Ama mesela zombi.sma ve içinden modeli ayarlıyorsun panele yüklüyorsun server e rest atıyorsun 5. sırada yer alıyordu diğer zombiler duruyordu. Ama Olmuyor şimdi Plugini Kaybettim.
StalqeR yazdı:Base Builder Serverimize Mesela Normal 4 tane zombi var serverde otomatik gelen fakat onların altına 5.yi eklemek istiyoruz , yani tek zombi halinde , Bunu Daha Önce Yapmıştım Fakat Şuan Dosyaları Kaybettim.
Şimdiden Teşekkürler.
bu konuda yardımcı olmak isterdim fakat bizimkide bb mod oldugu için yardımcı olamıcam
StalqeR yazdı:Base Builder Serverimize Mesela Normal 4 tane zombi var serverde otomatik gelen fakat onların altına 5.yi eklemek istiyoruz , yani tek zombi halinde , Bunu Daha Önce Yapmıştım Fakat Şuan Dosyaları Kaybettim.
Şimdiden Teşekkürler.
bu konuda yardımcı olmak isterdim fakat bizimkide bb mod oldugu için yardımcı olamıcam