Bunny plugini ile çakışıyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 222
Merhaba arkadaşlar.Elimde bir knifemenu plugini var bu eklenti bunny eklentisi ile çakışıyor.Yani bunny'i açtığımda eklentideki yüksek ziplama çalışmıyor.Birçok bunny plugini denedim olmadı.Bunnyi açtığım an yüksek zıplama iptal oluyor ancak diğer özellikleri çalışıyor yani yüksek damage atıyor hızlı koşuyor ve geri tepiyor ama yüksek zıplama çalışmıyor.Düzeltebilirmisiniz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Plugins.inide eklentiyi üste yazarsanız daha erken çalışır ve engelleme yapmaz.
Linklerini gizle |
-
Bıçakmenu plugini üstte yazıyor, altında bunu plugini var tam tersi mi olmalı?
Linklerini gizle |
-
-
-
Curweapon kısmında yüksek zıplama alınmış ise tekrar yüksek zıplama verdirtin.
Linklerini gizle |
-
Gravity gittiğinde model de gidiyor mu ? Yoksa sadece gravity mi gidiyor ? Ayriyetten, gravitynin çalışması için elinizde bıçak olması gerekiyor.
Linklerini gizle |
-
Sadece gravity değilde yüksek zıplama gidiyor desek daha doğru olur.Evet biliyorum elimde bıçak varken zıplıyorum.Eklenti gravity değilde ziplama şeklinde çalışıyor normalde onu belirteyim,yani gravity düştüğünde bilirsiniz oyuncu zıpladıktan sonra yavaşça yere düşer amabu eklenti o şekilde değil.Sadece oyuncuların yüksek zıplamalarını sağlıyor gravitylerini değiştirmiyor
Linklerini gizle |
-
İnceleyince anladım zaten, yarın akşam atacağım. Biraz meşgulüm bu aralar.satknun1997 yazdı: Cum May 21, 2021 10:46 pm Sadece gravity değilde yüksek zıplama gidiyor desek daha doğru olur.Evet biliyorum elimde bıçak varken zıplıyorum.Eklenti gravity değilde ziplama şeklinde çalışıyor normalde onu belirteyim,yani gravity düştüğünde bilirsiniz oyuncu zıpladıktan sonra yavaşça yere düşer amabu eklenti o şekilde değil.Sadece oyuncuların yüksek zıplamalarını sağlıyor gravitylerini değiştirmiyor
Linklerini gizle |
-
Valla yapta yarın yap Kral kabulum Allah razı olsun
Linklerini gizle |