BioHazard Mod Hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Xleyici
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
BioHazard Mod Hk.
Oncelikle Hayırlı Ramazanlar Arkdaşlar Kodlama İşine Yeni Yeni Başlıyorum Ve BioHazard Mod Sw Acıcam Ama Clanıma Ozel Bir Mod Yapmak İstiyorum Ve Başlangıc Olarak Menu Yapmak Bu Menu İşine Nasıl Girebilirim Yani Azcık Kücük satır Atarmısınız Veyada Nasıl Bi Girişle Ornek Bi Şekilde Anlatırmısınız.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Darkness Berry
BioHazard Mod Hk.
bu boşmenüyü caseleri doldurarak menünü özelleştirebilirsin herhangi bir yerden plugini bulup inceleyip kodlayan kişinin neler
yaptığını görerek öğrenip kendini geliştirebilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Xleyici
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
BioHazard Mod Hk.
Bakıcagım Teşkürler Ginede Başka Ornek Vericek Varsa Onlarda Versin Menu İçine Eklemeler Yapayım Çok Teşekür Ederim.Darkness Berry yazdı: Cmt May 02, 2020 11:56 pm bu boşmenüyü caseleri doldurarak menünü özelleştirebilirsin herhangi bir yerden plugini bulup inceleyip kodlayan kişinin neler
| Linklerini gizle |
-
LWZemrahbaba
- Server Ip/DNS: 213.238.173.cc
- Clan İsmi: LastWar'Z ~ ZM
BioHazard Mod Hk.
modun nasıl olucak klasikmi gelişmişmi ona göre öneride bulunayımXleyici yazdı: Pzr May 03, 2020 12:27 amBakıcagım Teşkürler Ginede Başka Ornek Vericek Varsa Onlarda Versin Menu İçine Eklemeler Yapayım Çok Teşekür Ederim.Darkness Berry yazdı: Cmt May 02, 2020 11:56 pm bu boşmenüyü caseleri doldurarak menünü özelleştirebilirsin herhangi bir yerden plugini bulup inceleyip kodlayan kişinin neler
| Linklerini gizle |
-
Xleyici
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
BioHazard Mod Hk.
Gelişmiş Şuganda Menu Yaptım Bile Kucuk Bir Hata Oldu Bleryy Ozelden AtıcagımLWZemrahbaba yazdı: Pzr May 03, 2020 12:35 ammodun nasıl olucak klasikmi gelişmişmi ona göre öneride bulunayımXleyici yazdı: Pzr May 03, 2020 12:27 amBakıcagım Teşkürler Ginede Başka Ornek Vericek Varsa Onlarda Versin Menu İçine Eklemeler Yapayım Çok Teşekür Ederim.Darkness Berry yazdı: Cmt May 02, 2020 11:56 pm bu boşmenüyü caseleri doldurarak menünü özelleştirebilirsin herhangi bir yerden plugini bulup inceleyip kodlayan kişinin neler
| Linklerini gizle |
-
Xleyici
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
BioHazard Mod Hk.
Menu Yaptım Sıkıtnı Yok Şuganda Ama
fatal error 100: cannot read from file: "ColorChat"
Bu Hatayı Aldım Nasıl Yaparım Bu Seferde //#include <ColorChat" Yapıyorum
bosmenu.sma(8) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "TAG")
bosmenu.sma(45) : error 017: undefined symbol "ZombiOzelItem"
bosmenu.sma(58) : error 017: undefined symbol "ColorChat"
bosmenu.sma(58) : warning 215: expression has no effect
bosmenu.sma(58) : error 001: expected token: ";", but found ")"
bosmenu.sma(58) : error
Bu Hatayı Oluyorum Sonra #include <colorchat> deniyorum kucuk harflerle bu hata veriyor
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(31) : error 021: symbol already defined: "client_print_color"
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(34) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(36) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(39) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(45) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(49) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(56) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(58) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.
fatal error 100: cannot read from file: "ColorChat"
Bu Hatayı Aldım Nasıl Yaparım Bu Seferde //#include <ColorChat" Yapıyorum
bosmenu.sma(8) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "TAG")
bosmenu.sma(45) : error 017: undefined symbol "ZombiOzelItem"
bosmenu.sma(58) : error 017: undefined symbol "ColorChat"
bosmenu.sma(58) : error 001: expected token: ";", but found ")"
bosmenu.sma(58) : error
Bu Hatayı Oluyorum Sonra #include <colorchat> deniyorum kucuk harflerle bu hata veriyor
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(31) : error 021: symbol already defined: "client_print_color"
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(34) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(36) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(39) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(45) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(49) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(56) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.inc(58) : error 010: invalid function or declaration
/home/csserverlar/araclar/compiler/include/colorchat.
| Linklerini gizle |
-
Darkness Berry
-
Xleyici
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
BioHazard Mod Hk.
Sana Neden OM atamıyorumDarkness Berry yazdı: Pzr May 03, 2020 1:16 am #include <ColorChat> kullanma pluginin at düzelteyim.
| Linklerini gizle |
-
Darkness Berry
-
Darkness Berry
BioHazard Mod Hk.
menüdeki hataları açıklayıp düzeltip sana atıcam daha iyi anlarsın
| Linklerini gizle |