Arkadaşlar ekte bio modunu ini cfg dosyalarını filan attım /class menüsüne 2 tane zombi modeli eklemek istyorum onuda modelleriyle pluginleriyle attım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim..
@seypa
@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
@caddegarge
@PaZee
Biohazard class ekleme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 847
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Biohazard class ekleme
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Biohazard class ekleme
zombı sınıfını eklemek boyledır.
1-https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... dx/configs lınke gırın ve orda bh_zombieclass.ini dosyası vardır açın onu .
2-Zaten ıcını actıgınız zaman orda zombı sınıfları olur 5 adet SLUM - LEAPER - GONOME - HULK - Dıgerını unuttum zaten onlar sınıflardır.Sende onlardan ornek alarak yapabılırsın.
3-Modellerı degısmek ıcın
; PMODEL - Player model (Note: No spaces allowed!)
; WMODEL - Weapon model (Note: No spaces allowed!)
bu yazar PMODEL kısmına models/player/modelısmı/modelısmı.mdl WMODEL ede el modelını atıcaksın onuad dırek models klasorune
1-https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... dx/configs lınke gırın ve orda bh_zombieclass.ini dosyası vardır açın onu .
2-Zaten ıcını actıgınız zaman orda zombı sınıfları olur 5 adet SLUM - LEAPER - GONOME - HULK - Dıgerını unuttum zaten onlar sınıflardır.Sende onlardan ornek alarak yapabılırsın.
3-Modellerı degısmek ıcın
; PMODEL - Player model (Note: No spaces allowed!)
; WMODEL - Weapon model (Note: No spaces allowed!)
bu yazar PMODEL kısmına models/player/modelısmı/modelısmı.mdl WMODEL ede el modelını atıcaksın onuad dırek models klasorune
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 847
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Biohazard class ekleme
@TunnS[C] menü 2 şekilde açılıyormuş /class ve /zmclass bu pluginler zaten direk ekleniyormuş menüye ama /class da yoktu /zmclass a bakınca gördüm tüm public yönlendirmesini class a görede ayarladım problem kalmadı tşk genede
Linklerini gizle |
Biohazard class ekleme
Çözülen konularda uygun posta çözüldü yapmanız daha iyi olacaktır arkadaşlar.
Linklerini gizle |